Η σύγκριση της targetmaster με την diamond είναι άνιση. Σαφής υπεροχή της diamond. Ή falcon λίγο καλύτερη μεν από την targetmaster όχι μεγάλη διαφορά κατα την γνώμη μου. Το ζητούμενο στο ft είναι ή απόλυτη αποστασιομέτρηση όχι ή απόλυτη καθαρότητα. Ας πούμε σε απόλυτους αριθμούς ή Bushnell 8-32x40 στα ίδια χρήματα με την diamond είναι καθαρότερη στην ίδια μεγέθυνση αλλά υπολείπεται σαφώς στην κόντρα αποστασιομέτρηση. Ως εκ τούτου ή diamond από τα 40 μ και μετά, για τα χρήματα της τα σπάει. Μόνο sightron leupold και schmidtundbender ίσωςτην ξεπερνούν για ελάχιστα.
Παράθεση από: panaman.fax στις 25 Οκτωβρίου, 2015, 16:28:21 μμΗ σύγκριση της targetmaster με την diamond είναι άνιση. Σαφής υπεροχή της diamond. Ή falcon λίγο καλύτερη μεν από την targetmaster όχι μεγάλη διαφορά κατα την γνώμη μου. Το ζητούμενο στο ft είναι ή απόλυτη αποστασιομέτρηση όχι ή απόλυτη καθαρότητα. Ας πούμε σε απόλυτους αριθμούς ή Bushnell 8-32x40 στα ίδια χρήματα με την diamond είναι καθαρότερη στην ίδια μεγέθυνση αλλά υπολείπεται σαφώς στην κόντρα αποστασιομέτρηση. Ως εκ τούτου ή diamond από τα 40 μ και μετά, για τα χρήματα της τα σπάει. Μόνο sightron leupold και schmidtundbender ίσωςτην ξεπερνούν για ελάχιστα.Παναγιώτη δεν έκανα σύγκριση των 2 Nikko. Πως θα μπορούσε να γίνει άλλωστε. Το ερώτημά μου αφορά κυρίως τη διαφορά μεταξή Falcon και Targetmaster. Εάν οι διαφορές είναι μικρές τότε γλυτώνω 200 ευρώ, αν όμως οι διαφορές είναι αισθητές τότε να περιμένω για μια Falcon (εκτός αν πιάσω το Joker). Όσον αφορά τώρα καθαρότητα που ανέφερα, ίσως δεν ήταν σωστή η έκφρασή μου. Έχω διαβάσει σε κάποιο αγγλικό review ότι πάνω πό το 30 μεγένθυση η targetmaster δεν τα πάει και τόσο καλά με αποτέλεσμα η ρύθμιση του πάραλαξ να μη σου δίνει καθαρή εικόνα ειδικότερα εάν ο καιρός δεν είναι ηλιόλουστος, που για μένα αυτό συνεπάγεται ότι μπορεί να μπερδεύεις την αποστασιομέτρηση. Δεν έχω εμπειρία από μεγάλες μεγενθύσεις οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Νέος στο άθλημα και ακόμα ψάχνομαι.Για τις walther έχει κάποιος καμία γνώμη;Σκέφτομαι για αγορά μιας 3-9x56, η οποία κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ. Υπάρχει περίπτωση ο 56άρης φακός να βρίσκει πάνω στο όπλο;
Τι γνώμη έχετε για τις Walther? Είναι ποιοτικές; Στο φόρουμ δεν αναφέρονται καθόλου.Και γιατί τόσο διαφορά στην τιμή σε σχέση με τις Hawke πχ;