Το ασημένιο είναι γυαλισμένο για να μπορεί να βγει στην αγορά ενώ τα μαύρα όχι τοσο καλά φινιρισμένα αφού μετά βάφονται...*αν θες παντως μπορεις να παρεις το μαυρο , να το λυσεις (σε 2 λεπτά!!) να το πας για αμοβολή και να ξεφορτωθείς αν ειναι δυνατόν και τις επιγραφές καθώς και την μικρή ιστορία περί ασφάλειας "this is not a toy..." (I know re levie).
Αυτή την απορία την έχω και εγώ..να είναι πιο ακριβή η βαφή?Κάτι άσχετο φίλε Άρη,πως απαντάς σε μνμ με διπλή παράθεση?
Παράθεση από: sundaze643 στις 25 Σεπτεμβρίου, 2008, 13:58:28 μμΑυτή την απορία την έχω και εγώ..να είναι πιο ακριβή η βαφή?Κάτι άσχετο φίλε Άρη,πως απαντάς σε μνμ με διπλή παράθεση?Εγώ σκεφτόμουν μήπως το κλείστρο όντως είναι από ασήμι και γι αυτό είναι πιο ακριβό.Σαν όπλο με ενδιαφέρει αν έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες με το ασημένιο.Από αισθητική άποψη μια χαρά μου κάνει και το μαύρο.Για να κάνεις διπλή παράθεση: 1η παράθεση [quote χρήστης κλπ]το μήνυμα που παραθέτω
Φυσικά και έχουν τα ίδια χαρακτηριστηκά τα 2 cp99!! Mια χαρά σε κατάλαβα.. Ευχαριστώ..
Παράθεση από: sundaze643 στις 25 Σεπτεμβρίου, 2008, 14:27:01 μμΦυσικά και έχουν τα ίδια χαρακτηριστηκά τα 2 cp99!! Mια χαρά σε κατάλαβα.. Ευχαριστώ..Τίποτα.Απλά όταν πιάσεις το cp99 στα χέρια σου πες μας εκτός των άλλων αν είναι βαρύ.Πολλοί μπορεί να θεωρούν μειονέκτημα το μεγάλο βάρος γιατί κουράζει το χέρι αλλά εμένα μου αρέσουν τα βαριά αεροβόλα Δε ξέρω...μάλλον μοιάζουν πιο πραγματικά όπλα.Για αυτό θέλω το αεροβόλο να είναι ολόκληρο μεταλλική κατασκευή και όχι μεταλλικό με συνθετικά υλικά ή πλαστικό.
Άσε,ευτυχώς που πήρα τηλ την speedex να ρωτήσω πότε θα μου το φέρουν και μου είπαν πως δεν βγαίνουν τα αυτοκίνητα τους επειδή δεν έχουν βενζίνη..Αναγκάστηκα λοιπόν να πάω ο ίδιος να το πάρω από αυτούς .Εκ πρώτης όψεως το όπλο είναι πράγματι πανέμορφο.. είναι αρκετά βαρύ στο χέρι..Πάνω κάτω 750 γραμμάρια...Ουσιαστικά κάπου τόσο είναι και το αληθινό..Έχει ελεεινό σύστημα ρύθμισης σκοπευτικών...Μου έσπασε τα νεύρα...Θέλεις 3 χέρια κυριολεκτικά...κατά τάλλα έχει αρκετά καλό γκρούπινγκ(δεν προσπάθησα και ιδιαίτερα όμως)..με μια αμπούλα έριξα καμιά δεκαριά περίπου μύλους των 8 βολών..Ωραίο οπλάκι πάντος και τέλεια αίσθηση...Δες και αυτό εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=15ZnwfcaBfI
Ωραιο video!!!!!
Φοβερος τυπος!!!!!!!! Μαριε τι κανουν τα waltherakia???
Xεχε, καλοριζικο.Το ελεγα οτι θες 3 χερια για να το ρυθμισεις!Μεχρι που το εδωσα, δεν το ειχα ρυθμισει ποτε οπως ακριβως ηθελα.Ειναι πολυ ποιοτικο οπλο.Προσεχε μονο κατα το βιδωμα της αμπουλας, μη σου σπασει το στοπ, εκει δηλαδη που φερνει αντισταση και σταματα να γυριζει η βαση του γεμιστηρα.Ηταν το μονο προβλημα που ειχα οσον αφορα τη ποιοτητα του.