φιλε Μαριε σ ευχαριστω για τη προταση σου.πραγματικα πανεμορφο οπλο κ απο οτι διαβασα σε διαφορα site οι κριτικες ειναι διθυραμβκες.μονο ενα πραγμα με χαλασε: H TIMH. Πολυ καλο αλλα οχι για το δικο μου budget.Thanx anyway.
2.ειναι το πιο αδυναμο (225m/s) ενω τα υπολοιπα ειναι απο 230 m/s κ πανω
Παράθεση από: chrissxan στις 06 Οκτωβρίου, 2008, 19:17:57 μμΕμενα το αεροβολο με ενδιαφερει για σκοποβολη και νομιζω πως για σκοποβολη το 4.5 ειναι αψογο!Σιγουρα!!! Απλα νομιζω πως ο Στελιος το θελει και για αλλες χρησεις......οπως σπασιμο μπουκαλιων .....οποτε το 5,5 ειναι καλυτερο.
Εμενα το αεροβολο με ενδιαφερει για σκοποβολη και νομιζω πως για σκοποβολη το 4.5 ειναι αψογο!
Το καινουριο ειναι στις ποδολιβρες που αναφερεις. Το παλιο ειχε μεγαλυτερο θαλαμο.
Αυτο (οπως κ αλλα πολλα) που δεν γνωριζω λογο απειριας ειναι γενικα για την μαρκα αν ειναι καλη η οχι .please help me!!!!
Παράθεση από: stelios στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 00:19:14 πμΑυτο (οπως κ αλλα πολλα) που δεν γνωριζω λογο απειριας ειναι γενικα για την μαρκα αν ειναι καλη η οχι .please help me!!!! Προκειται για Ισπανικη εταιρεια με πολλα χρονια στο χωρο. Σε γενικες γραμμες τα προιοντα της ειναι οικονομικως προσιτα, αλλα ποιοτικως μετρια. Ριξε μια ματια στο site της: www.gamo.com
Νorica και Gamo ειναι κατα την γνωμη μου πανω κατω τα ιδια. Για τα Cz δεν ξερω.
Παράθεση από: destro στις 07 Οκτωβρίου, 2008, 19:33:01 μμΝorica και Gamo ειναι κατα την γνωμη μου πανω κατω τα ιδια. Για τα Cz δεν ξερω.Ta Gamo εχουν τρομερά εύστοχες κάννες!