Βρε Μανώλη να πεις στο Lioyd να βγάλει τα διαφράγματα όπως κάνει και ο Έλληνας αντιπρόσωπος. Άλλωστε για να γίνει ήσυχο ξέρεις τον καλύτερο τρόπο.
Μολις μου εστειλε μηνυμα ο Lloyd λεγοντας μου οτι αυτος ο ΚΑΠΟΙΟΣ που τους προκαλει προβληματα του ειπε οτι αν ξαναστειλει οπλο χωρις αδεια στην Ελλαδα θα τους προκαλεσει πολλα περισσοτερα προβληματα και οτι οι περισσοτεροι Ελληνες δεν ξερουν για την υπαρξει αυτης της αδειας!!Πως κρατιεμαι να μην γραψω οσα θελω δεν ξερω. manolkok ωραια υπογραφη
Luger δεν νομιζω οτι πρεπει να κατηγορισουμε τον συλλογο της Θεσσαλονικης.manolkok επειδη ακομα παλευω να παρω την παραγγελια μου εχω να σου πω τα εξης:Ειχα παραγγειλει ενα προσυμπιεσμενο και ενα TX200MK3. Μου ειπε ο Lloyd οτι το ΜΚ3 δεν μπορει να μου το στειλει επειδη τα buffles μεσα στο χειτονια της κανης δεν βγαινουν. Μου πρωτεινε ομως να μου στειλει το ΤΧ200HC στο οποιο μπορει να μου βγαλει τα baffles και να μου το στειλει χωρις σιγαστηρα ποια!Και εμενα ομως μου ζηταει αυτη την χαζη αδεια η οποια δεν υπαρχει πουθενα!Εχω χαλαστει σε σημειο που σκεφτομαι να του πω να μου στειλει πισω τα λεφτα και να μεινω χωρις οπλο....αντε πια... Θα παρακαλαμε να δωσουμε τα λεφτα μας....
Το καλύτερο, νομιζω, θα ηταν να μαζευτούν μερικοί που εχουν παραγγείλει οπλα, να πληρώσουν μια μετάφραση στα αγγλικα του ενημερωμένου νόμου και να την στείλουν στο BAR. Ετσι θα ξεκαθαριστεί το τοπιο
Οχι ρε Sniperman, δεν θα πληρωσουμε εμεις και γι'αυτο!Ασε το bar να χασει την Ελληνικη αγορα και τον Μηλιδωνη να πλουτιζει(οπως ειχε πει ο σοφος )
Παράθεση από: sniperman στις 18 Μαρτίου, 2010, 19:53:47 μμΤο καλύτερο, νομιζω, θα ηταν να μαζευτούν μερικοί που εχουν παραγγείλει οπλα, να πληρώσουν μια μετάφραση στα αγγλικα του ενημερωμένου νόμου και να την στείλουν στο BAR. Ετσι θα ξεκαθαριστεί το τοπιο Η ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ BAR ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ
Προσέξτε τις λέξεις:Αγνοήστε τα αεροβόλα του BAR, μάθετε να λειτουργείτε "έξυπνα" και σιωπηλά.Υπάρχουν ανθρωποι που θέλουν να συμπαρασύρουν στη δική τους καταστροφή μια ολόκληρη κοινωνία. Ας κλείσει το θέμα εδώ, μια μέρα θα αποκαλυφθούν όλα με ντοκουμέντα.