επιδει δεν εχω παρει πολες φορες πραγματα απο το εξωτερικο και καταλαβενεται το sportwaffen-schneider εχει paypal???
Θα ηθελα να ενημερωσω τους φιλους για κατι περιεργο που μου συνεβη την προηγουμενη εβδομαδα και εχει σχεση με το θεμα που συζηταμε...Ειχα παραγγειλει ενα αεροβολο απο το B.Α.R, το οποιο εφτασε στο αεροδρομιο την προηγουμενη Τριτη. Την Τεταρτη το πρωι υπαλληλος απο την ΤΝΤ επικοινωνει μαζι μου ενημερωνοντας με για την αφιξη δηλωνοντας μου ομως ταυτοχρονα πως δεν μπορουν να μου το φερουν σπιτι αλλα οτι θα πρεπει να παω εγω να το παραλαβω απο τις κεντρικες τους αποθηκες στο Μαρκοπουλο.Παραξενευτηκα και ενημερωσα την υπαλληλο πως πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο, μιας και εχω αγορασει ξανα αεροβολο απο το συγκεκριμενο καταστημα, με παραδοση και παλι απο την ΤΝΤ στο σπιτι μου χωρις προβλημα. Δυστηχως δεν καταφερα να βγαλω ακρη... Της ζητησα τουλαχιστον αν ειναι δυνατον να το φερουν μεχρι τον υποσταθμο της ΤΝΤ στην Καλλιθεα, που ειναι και πιο κοντα για εμενα και να το παλαβω απο εκει... Τιποτα. Οπως μου δηλωσε απο την στιγμη που ειναι αεροβολο δεν μπορουν να το μεταφερουν και η παραλαβη πρεπει να να γινει απο εκει με την ταυτοτητα μου.Τελικα το ιδιο απογευμα πηγα μεχρι εκει και παρελαβα ο ιδιος χωρις καποιο αλλο προβλημα, ενω ενημερωσα σχετικα και τον Lloyd, ο οποιος παραξενευτηκε αρκετα με το περιστατικο.