Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε Γιώργο και να βρεθεί λύση ασχέτως του χρονικού διαστήματος που θα παρέλθει. Φοβάμαι ότι μάλλον κάποιος ιός με ιδιότητες καταγραφής και υποκλοπής κωδικών που πληκτρολογούνται (keyloggers τα λένε νομίζω) έχει παρεισφρύσει στο σύστημά σου - άν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα σε σώσει η αλλαγή της κάρτας με νέα γιατί το εγκατεστημένο αυτό λογισμικό θα ξαναϋποκλέψει τους νέους άσε που μπορεί να κινδυνεύουν κι άλλες εφαρμογές σου που ενεργοποιούνται με κωδικούς. Αυτό είναι το χειρότερο και πιό εφιαλτικό σενάριο και προσωπικά το απεύχομαι σφόδρα.
συγνώμμη παιδια,εάν εχεις προπληρωμένη και δεν έχεις λεφτά θα έχεις πάλι πρόβλημα?εγώ έχω υπόλοιπο μηδεν πάντα, και μόνο λιγο πριν κανω αγορά, κανω μεταφορά μεσω web banking... απο αλλη καρτα.θα εχω προβλημα?
Κι εγώ ακριβ΄ως αυτό έκανα και κάνω, κατάθεση στο λογαριασμό πάντα ώρες πρίν τη χρέωση.
Παράθεση από: asrael στις 26 Δεκεμβρίου, 2010, 17:56:51 μμΚι εγώ ακριβ΄ως αυτό έκανα και κάνω, κατάθεση στο λογαριασμό πάντα ώρες πρίν τη χρέωση. Ωρες? Ωρες εκανα (5 για την ακριβεια) και μου τα πηρανε, 10λεπτο αν γινεται με ΙΒΑΝ και πολυ ειναι.