Γενικά > Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου

Προειδοποιηση για την προστασια των προσωπικων δεδομενων σας.

(1/1)

MASTORAS:
Παρατηρηθηκε κατά περιοδους η επιθεση από spam τα οποία επιλεγουν τυχαια ονοματα μελων στο φορουμ και προσπαθουν να πετυχουν τον κωδικο συνδεσης για να συνδεθουν. Αν το επιτυχουν αυτό μπορουν να δουν και να αντιγραψουν οτιδηποτε προσωπικο έχει γραφτει στα μυνηματα π.μ. και κάθε στοιχειο e mail, αριθμους πιστωτικων καρτων και λογαριασμων κ.λ.π. που θα αναγραφεται στο προφιλ και στα π.μ. εστω και αν είναι κρυφο προς το φορουμ.
Για να αποφευχθει κατι τετοιο η λυση είναι να αποκλειονται οι <<επιθετικες>> IP, αλλα σε περιπτωση δημοσιευσης μυνηματος στο φορουμ από καποιο μελος εάν με την περιοδικη εναλλαγη των ΙΡ συμπεσει με αποκλεισμενη επιθετικη, αυτοματα θα αποκλεισει η μηχανη του φορουμ το μελος που θα γραψει το μυνημα δια παντος χωρις λογο.
Για να μην χρειαστει λοιπόν να μπουμε σε τετοια περιπετεια συνιστουμε να αλλαξετε από την <<αλλαγη προφιλ>> τον κωδικο σας και να βαλετε έναν πιο συνθετο με πανω από 10 χαρακτηρες αν είναι δυνατον και σε καμία περίπτωση μην επαναλαμβάνετε το username ως κωδικό.
Στην περιπτωση που θα συμπεσετε σε <<επιθετικη>> αποκλεισμενη ΙΡ δινεται το παρακατω e mail το οποιο βλεπει ο ADMIN και θα ενημερωσει ώστε να λυθει το προβλημα.
infoaerovolo.gr@gmail.com

Υ.Γ. Προσοχη το παραπανω e mail δεν είναι για επικοινωνια και ο μονος λογος που θα λαμβανεται υπ’οψιν είναι για το συγκεκριμενο προβλημα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση