Αποστολέας Θέμα: Νέος στο αντικείμενο του αεροβόλου  (Αναγνώστηκε 17576 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 56
Απ: Νέος στο αντικείμενο του αεροβόλου
« Απάντηση #15 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2014, 17:51:24 μμ »
Καλως ηλθες φιλε μου,  στο ιδιο μηκος κυματος κινουμαι και εγω καθοτι ενεργος σκοπευτης σταθερου στοχου στο πιστολι, αλλα το αεροβολο με ξανακερδισε,  επειδη οχι μονο ηταν η πρωτη μου επαφη με οπλα στην τρυφερη ηλικια μου, αλλα αν το δεις καθαρα σκοπευτικα ειναι μεγαλων απαιτησεων αθλημα, μετα ειναι και το κοστος των πυρομαχικων,  αλλα και η ευχερια προπονησης με το αεροβολο,  με το πιστολι τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.
για το πρωτο μια αλανα η ενα χωραφι ειναι αρκετα συν δεκα ευρα για 500 σφαιρακια και ριχνεις μεχρι να σου ξεραθει το χερι,  ενω το πιστολι θες οπωσδηποτε σκοπευτηριο, αλλα και το κοστος πυρομαχικων δεν ειναι καθολου αμελητεο. Για να μην σου πω οτι ειναι και απειρως διασκεδαστικοτερο.
Χαρης
H αληθεια ειναι πως το κοστος πυρομαχικων η διαδικασια ανανεωσεων αδειας και λειπα, ειναι ικανα να αποτρεψουν καποιον να ασχοληθει με το αθλημα αλλα και
παλι η μυρωδια του μπαρουτιου, ο υγιεις ανταγωνισμος με φιλους σκοπευτες ειναι τα κινητρα που υπαρχουν για να μην εγκαταληψω. παρ ολα αυτα και το αεροβολο εχει τις δικες του ομορφιες, βασικοτερο απ ολα ειναι οι μακρινες βολες μιας και το πιστολι ασχετα με τα grains και τα ftp που εχει δεν ενδεικνυτε για αποστασεις μεγαλυτερες των 25μ. Εχω σχεδον καταληξει σε οπλο και οταν το πιασω στα χερια μου θα δημοσιευσω φωτο και στοιχεια για να συλλεξω αποψεις καθως εδω μεσα υπαρχουν πραγματικοι γνωστες του αντικειμενου!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑΜΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ >:(
o'τι πιο σωστο εχει ειπωθει, πες τι εχεις στο μυαλο σου ,υπαρχουν ανθρωποι στο φορουμ με τεραστια εμπειρια στο θεμα ,και οι οποιοι εχουν ξεσκονισει σχεδον ο'τι κυκλοφορει σε αεροβολο, αυτοι θα σε κατευθυνουν ωστε να κανεις μια σωστη αγορα χωρις να πεταξεις τα λεφτα σου!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος zetas

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 9
Απ:
« Απάντηση #16 στις: 03 Ιανουαρίου, 2015, 19:08:35 μμ »
Ψοφιες εννοείς χωρίς βληματακι;


Τις πρωτες βολες τις εφτυνε ως που μπουκωσε τελειως