Αποστολέας Θέμα: Έγγραφές και ανανεώσεις ετήσιων Συνδρομών στον ΑΟΦΑ-AAC  (Αναγνώστηκε 31530 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Χρόνια Πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη!

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα το ΔΣ του ΑΟΦΑ συνέλευσε και οριστικοποίησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη των εγγραφών στον σύλλογο μας.
Ταυτόχρονα με την έναρξη των εγγραφών προσπαθούμε να έχουμε έτοιμο και το site του ΑΟΦΑ το οποίο θα ενημερώνει για την διαδικασία και θα πληροφορεί για όλες τις προϋποθέσεις, επίσης θα διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα για συμπλήρωμα από τα υποψήφια μέλη.
Η οικονομική πολιτική του συλλόγου είναι το μεγάλο στοίχημα με όλα αυτά που συμβαίνουν στη κοινωνία μας.
Έχει δοθεί έμφαση στη χαμηλή αξία εγγραφής και ετήσιας συνδρομής, καθώς και στο ενεργό προφίλ του συλλόγου.
Όπως έγραψα και πρόσφατα δε θέλουμε ο ΑΟΦΑ να είναι ένας σύλλογος που θα μοιράζει ταυτότητες, θέλουμε στα μέλη μας να προσφέρεται η δυνατότητα κι έτσι να επιδιώκουν την ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Πιθανή ημερομηνία έναρξης εγγραφών είναι η 1η Μαϊου 2011. Γνωρίζω πως θα έχετε πολλές απορίες οι περισσότερες από τις οποίες θα απαντηθούν πριν τις διατυπώσετε με την έναρξη των εγγραφών, για αυτό παρακαλώ κάντε λίγες μόνο ημέρες ακόμη υπομονή.

Με την έναρξη των εγγραφών το παρόν θέμα θα ξεκλειδώσει και αφού θα έχετε διαβάσει τις όποιες πληροφορίες θα δίνουμε, θα μπορείτε να διατυπώσετε τις επιπλέον απορίες που μπορεί να προκύψουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Δεκεμβρίου, 2011, 23:28:01 μμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Αρχίζουν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #1 στις: 04 Μαΐου, 2011, 15:50:51 μμ »
Από 1η Μαϊου 2010 ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ.
Παρακαλώ πριν εκδηλώσετε τις όποιες απορίες σας στο παρόν θέμα ενημερωθείτε από τη ιστοσελίδα μας για τις προϋποθέσεις εγγραφής.

Οι επικοινωνία με τον ΑΟΦΑ μπορεί να πραγματοποιείτε μέσω του σχετικού e-mail ή και απευθείας μέσω του forum με τα μέλη του Δοιηκητικού Συμβουλίου του ΑΟΦΑ που συμμετέχουν εδώ με τα usernames:

1. oldtimer
2. MASTORAS
3. Lykos


Ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφερθούν για τον ΑΟΦΑ εκ των προτέρων.
Το έργο μας φυσικά δε τελείωσε εδώ, καθώς είναι πολλά ακόμη που μπορούμε να κάνουμε.
Uα μπορείτε να ενημερώνεστε από εδώ για τα νέα και τις εξελίξεις αλλά και από τις σελίδες του www.aofa.gr.

Καλή αρχή στα νέα μέλη μας.
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαΐου, 2011, 16:29:21 μμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος blackandwhite

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 22
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #2 στις: 05 Μαΐου, 2011, 22:49:10 μμ »
Συγχαρητηρια , κυριοι ! Καλη συνεχεια και παντα δυνατοι !
Θα μπορουσατε να μου διευκρινησετε τι ακριβως σημαινει το "...Παραδοσιακο Αεροβολο Τυφεκιο" ?
Δεν κατανοω τον ορο "παραδοσιακο" .
Επισης , γιατι δεν γινεται αναφορα σε πιστολι ?

Αποσυνδεδεμένος oldtimer

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1705
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #3 στις: 06 Μαΐου, 2011, 08:28:25 πμ »
παραδοσιακο εννοουμε το αεροβολο που ολοι εχουμε και χρησιμοποιουμε σε αντιθεση με τα εξειδικευμενα αγωνιστικα-σκοπευτικα 10μετρα που καλυπτονται και απο αλλους.
οποιοδηποτε αεροβολο δλδ που μπορει να σου χαρισει ευχαριστες ωρες σκοποβολης χωρις φιρμες, ταμπελες και τρομερες επιδοσεις... ;D

το πιστολι δεν μας απασχολησε ειδικα, ισως γιατι κανεις μας δεν ασχολειται με αυτο, ισως γιατι προσανατολιζομαστε σε εφαρμογες και αγωνες ανοιχτου πεδιου που δεν εχει μεγαλη απηχηση.
δεν το αποκλειουμε βεβαια εστω κι αν δεν γινεται συγκεκριμενη αναφορα.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #4 στις: 06 Μαΐου, 2011, 10:29:06 πμ »
το πιστολι δεν μας απασχολησε ειδικα, ισως γιατι κανεις μας δεν ασχολειται με αυτο, ισως γιατι προσανατολιζομαστε σε εφαρμογες και αγωνες ανοιχτου πεδιου που δεν εχει μεγαλη απηχηση.
δεν το αποκλειουμε βεβαια εστω κι αν δεν γινεται συγκεκριμενη αναφορα.

Ακριβώς! Ο ΑΟΦΑ είναι ένα σωματείο που θα επιχειρήσει να ταρακουνήσει και να εφαρμόσει πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί στη χώρα μας σχετικά με τα αεροβόλα.
Ίσως πετύχουμε, ίσως όχι, ο σχεδιασμός υπάρχει.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατό να επιδιώκονται πολλά πράγματα μαζί. Κατακτώντας δικαιώματα θα προχωράμε. Όταν τα πράγματα είναι ώριμα το πιστόλι δε θα ξεχαστεί, είναι απλώς θέμα προτεραιοτήτων.

Παραδοσιακό τυφέκιο σαν όρος είναι πιο σωστός καθώς ουσιαστικά για τέτοια πρόκειται τα οποία δέχονται επεμβάσεις για να προσαρμοστούν σε τύπο FT ή BR, φυσικά υπάρχουν και "καθαρόαιμες" εκδόσεις αλλά δε χρειάζεται να κρεμόμαστε από λέξεις, στα πάντα σημασία έχει η ουσία και η ουσία είναι να μας επιτραπούν πράγματα και καταστάσεις και προς αυτή τη κατεύθυνση εργάζεται το ΔΣ του ΑΟΦΑ.

Αποσυνδεδεμένος blackandwhite

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 22
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #5 στις: 06 Μαΐου, 2011, 14:04:20 μμ »
Eυχομαι στον ΑΟΦΑ να πραγματοποιησει τους στοχους του και ακομη υψηλοτερους !
Διευκρινηστε μου παρακαλω : ειναι αλλο το " μελος ΑΟΦΑ" και αλλο το "αθλητης ΑΟΦΑ" ?
Αν ναι , ποια η διαφορα αυτων των 2 ιδιοτητων ?

Αποσυνδεδεμένος oldtimer

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1705
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #6 στις: 06 Μαΐου, 2011, 15:02:39 μμ »
δεν ειναι υποχρεωτικο ολα τα μελη να ειναι και αθλητες δλδ να μετεχουν σε αγωνες.

ειναι προφανες νομιζω.

συνηθως δεν γινεται διαχωρισμος.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος blackandwhite

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 22
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #7 στις: 06 Μαΐου, 2011, 17:13:20 μμ »
Δε νομιζω οτι ειναι προφανες .

Αντιγραφω απο τον Εσωτερικο Κανονισμο :

1. Κάθε μέλος ή αθλητής....
.............................................................................
5. Κάθε αθλητής οφείλει να συμμετέχει κατ’ ελάχιστον στο 25% του συνόλου των
αγώνων που διεξάγει κατ’ έτος ο Όμιλος, σε άλλη περίπτωση δε θα
ανανεώνεται η ιδιότητα του ως μέλος ή αθλητή κατά το επόμενο ημερολογιακό
έτος.

Oποιος ενδιαφερεται για την ιστορια των αεροβολων (οπως αναφερει το καταστατικο) ειναι δηλαδη υποχρεωμενος να παιρνει μερος σε αγωνες που δεν θελει/μπορει .
Επισης οποιος εχει
"οποιοδηποτε αεροβολο δλδ που μπορει να σου χαρισει ευχαριστες ωρες σκοποβολης χωρις φιρμες, ταμπελες και τρομερες επιδοσεις..."
συμφωνα με τον φιλο oldtimer , αποτρεπεται απο το να γραφτει γιατι ειναι αδυνατο (η' δεν θελει) να συναγωνιστει με το οπλακι του .

Εχω μπερδευτει λιγο .

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #8 στις: 06 Μαΐου, 2011, 18:24:55 μμ »
Σωστή και εύλογη η απορία του blackandwhite καθώς υπάρχει μια κακή διατύπωση στη 5η παράγραφο του Εσωτερικού Κανονισμού.

Η συμμετοχή στο 25% των αγώνων του ΑΟΦΑ είναι παράμετρος ανανέωσης μόνο για όσους θέλουν να συμμετέχουν ως αθλητές στο σύλλογο. Θα πρέπει να γίνει η σχετική διόρθωση στο κείμενο.

Επιπλέον να σας ζητήσω να δείξετε μια κατανόηση σε τυχόν ασάφειες που θα "συλαμβάνετε" και φυσικά να τις διατυπώνετε ως ερωτήματα ώστε να αποσαφηνίζουμε ή ακόμη και να διορθώνουμε όπου χρειάζεται, όπως καλή ώρα έγινε με το ερώτημα του blackandwhite.

Μέσα στο τελευταίο 10ήμερο του Μαϊου θέλουμε να κάνουμε και μια Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή όλων των μελών στην οποία θα γνωριστούμε αλλά κυρίως θα εκθέσουμε τους σκοπούς του ΑΟΦΑ, την Νομική κατάσταση στη χώρα μας σήμερα, το σχεδιασμό και τα πλάνα μας με βάση το Νομικό πλαίσιο και φυσικά να λάβουμε υπόψη απόψεις και να απαντήσουμε σε ερωτήματα.
Πέρα από την όποια ρομαντική διάθεση -η οποία στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουμε- χρειάζεται να λειτουργήσουμε σε ένα πλαίσιο που δεν θα είναι "δήθεν" νόμιμο ή ημινόμιμο αλλά πραγματικά νόμιμο και αυτός είναι όλος ο αγώνας και η δυσκολία στη διαδρομή όλων μας.
Γιαυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση σας για να δυναμώσουμε αριθμητικά και να αποκτήσουμε "φωνή".
Ίσως χρειαστεί να επενδύσετε προκαταβολικά με την εμπιστοσύνη σας απέναντι στα πρόσωπα του ΔΣ. Πρόσωπα που πολύ πιθανό δε γνωρίζετε και άρα γενάται εδώ ένα ερώτημα κατά πόσο μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη σε κάποιον που δεν γνωρίζετε. Νομίζω όμως πως αυτή η εμπιστοσύνη θα χτιστεί καθώς ακολουθούν μήνα με το μήνα και άλλα βήματα εκ μέρους μας που θα μαθαίνετε όταν είναι ώριμα τα πράγματα για κάθε περίσταση.
Το οικονομικό τίμημα της σχέσης όλων μας με τον ΑΟΦΑ επιλέχθηκε εσκεμμένα να είναι χαμηλό και σε ετήσια βάση, γιατί η άποψη μας είναι πως οι οικονομικοί στόχοι που έβαζαν ως προτεραιότητα στη χώρα μας οι διάφοροι φορείς, σωματεία, ομοσπονδίες κ.τ.λ. ευθύνονται και για την κακή κατάληξη των ιδίων ή του χώρου που εκπροσωπούσαν. Δηλαδή η επιδίωξη για οικονομική άνθιση σκέπαζε όλους τους άλλους σκοπούς και στόχους και πολλές φορές τους παρέσυρε και σε αποκλίσεις. Εμείς έχουμε αποφασίσει το ταμείο μας να είναι πάντοτε ισοσκελισμένο δηλαδή "έσοδα μείον έξοδα ίσο με μηδέν..."
Γιαυτό ο ΑΟΦΑ ενώ είχε τη δυνατότητα ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο να μην λάβει ΑΦΜ και να μην υπαχθεί σε καθεστώς εφοριών και ΦΠΑ, έπραξε ακριβώς το αντίθετο, εντάχθηκε φορολογικά σε ΔΟΥ ως Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και υποχρεούται να αποδίδει τριμηνιαίες δηλώσεις ΦΠΑ. Με αυτό το τρόπο αφενώς πονηριές δεν μπορούν να υπάρχουν και αφετέρου ο σύλλογος ΟΛΑ του τα έσοδα τα λαμβάνει με πραγματικά παραστατικά και ισοσκελίζει τα έξοδα του επίσης με παραστατικά για να μην "φαίνεται" απλώς Μη Κερδοσκοπικός αλλά και να ΕΙΝΑΙ. Ότι περισεύει στον ΑΟΦΑ θα επανεπενδύεται στον ΑΟΦΑ και θα φαίνεται. Σε μια εποχή που υπάρχει καχυποψία για τα πάντα και η λογική της αρπαχτής βασιλεύει είναι σημαντικό τα μέλη μας να είναι απαλλαγμένα από τέτοιες σκέψεις. Το βιβλίο εσόδων-εξόδων του ΑΟΦΑ θα είναι πάντοτε στη διάθεση των μελών αν και είχαμε προβλέψει στο καταστατικό μας και μετά την αρχαιρεσία για την εκλογή του ΔΣ έγιναν δεύτερες εκλογές με τις οποίες εκλέχθηκε και ελεγκτική επιτροπή η οποία θα ελέγχει σε ετήσια βάση όλα τα οικονομικά στοιχεία του ΑΟΦΑ καθώς και μια Γενική Συνέλευση που θα κάνει στα μέλη της τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό.
Όπως λέγαμε στις συζητήσεις που είχαμε για περισσότερο από 1,5 χρόνο με τα Ιδρυτικά Μέλη, σκοπός μας είναι να καταφέρουμε πράγματα, όσα καταφέρουμε, ακόμη και αν δεν καταφέρουμε πολλά θα έχουμε αφήσει μια παρακαταθήκη για τους επόμενους.
Αυτά για τη ώρα για να μην μακρυγορώ άλλο, περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά όταν έρθει η ώρα και να συνεχίσετε να διατυπώνετε τις απορίες σας όπου υπάρχουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μαΐου, 2011, 19:04:34 μμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος TitaniumRx

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 314
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #9 στις: 06 Μαΐου, 2011, 18:32:19 μμ »
Τι να πω ρε παιδιά,μπράβο σας.Είναι δύσκολος ο αγώνας σας αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρετε.
Και δυστυχώς,παρά το οτι θα ήθελα πολύ να βοηθήσω,δεν μπορώ παρά απλά να γραφτώ,γιατί είμαι καμιά 500αριά χιλιόμετρα μακρυά.
Στέλνω συντόμως την αιτησούλα μου.Ελπίζω να βρεθούν 2 χριστιανοί να με "υποστηρίξουν",ώστε να πάρω έγκριση.

Φιλικά
Βαγγέλης
FX Independence .22 cal
Gamo Shadow CSI .177 cal
Gamo Delta .177 cal
Gamo PT85 Blowback .177 cal

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #10 στις: 06 Μαΐου, 2011, 18:55:03 μμ »
Αρπάζω την ευκαιρία από την απάντηση του Βαγγέλη (TitaniumRx) να θυμίσω πως υπάρχουν άλλοι δύο Σύλλογοι, ο ΕΣΟΑΑΠ Θεσσαλονίκης και ο ΕΣΟΑΑΠ Kρήτης. Πρόκειται για αδελφά σωματεία που θα συνεργαστούμε για τους στόχους μας και θα επιδιώξουμε την επαφή μαζί τους. Θα πληροφορηθούμε από την μέχρι τώρα εμπειρία τους και θα μεταφέρουμε τις δικές μας.
Έτσι καλό είναι η Γεωγραφία των μελών να ταιριάζει με τα σωματεία, από Βορρά ώς Νότο το αεροβόλο εκπροσωπείται, ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και άλλους συλλόγους από τη Δύση και την Ανατολή καθώς και από την Κεντρική Ελλάδα, αρκεί να μπει η ιδέα... όσοι νομίζουν από τις περιοχές τους πως μπορούν να συγκεντρώσουν 20 φίλους του αεροβόλου θα έχουν την βοήθεια και την καθοδήγησ μας.

Αποσυνδεδεμένος TitaniumRx

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 314
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #11 στις: 06 Μαΐου, 2011, 19:02:52 μμ »
Ουπς...έχουμε κάποιο λινκ απο το Βόρειο σωματείο?
Είναι κάποιο μέλος του σωματείου,μέλος του forum να πάρω πληροφορίες?
FX Independence .22 cal
Gamo Shadow CSI .177 cal
Gamo Delta .177 cal
Gamo PT85 Blowback .177 cal

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #12 στις: 06 Μαΐου, 2011, 19:08:45 μμ »
Ουπς...έχουμε κάποιο λινκ απο το Βόρειο σωματείο?
Είναι κάποιο μέλος του σωματείου,μέλος του forum να πάρω πληροφορίες?

Μα έχουν το χώρο τους και στο παρόν forum, μπορείς να γράψεις κι εδώ τις απορίες σου.

http://aerovolo.gr/forum/index.php/topic,939.0.html

ssbk23

  • Επισκέπτης
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #13 στις: 06 Μαΐου, 2011, 19:11:23 μμ »
Η υπεύθυνη δήλωση που ζητάτε , πρέπει να είναι επικυρωμένη?Επίσης και η φωτοτυπία της ταυτότητας?

Επίσης πως ακριβώς θα στείλουμε τα χρήματα σε περίπτωση που δεν μπορούμε να περάσουμε από το γραφείο που στεγάζεται ο όμιλος?>

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Άρχισαν οι εγγραφές στον ΑΟΦΑ-AAC
« Απάντηση #14 στις: 06 Μαΐου, 2011, 19:14:32 μμ »
Η Υπεύθυνη Δήλωση συγχωρέστε μας για την γραφειοκρατία αλλά ναι, πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.
Η φωτοτυπία της ταυτότητας όχι, ένα απλό αντίγραφο αρκεί.