Ωχ....κατι που δεν εκανα και εχεις δικιο.Ο Βασιλικος εκτος απο την αποδειξη που κοβει μια κοινη ταμειακη μηχανη, δινει και ενα χαρτι το οποιο αναφερει τον κατοχο και το serial no. του οπλου.Λογικα αυτο ισχυει παντου και μαλλον θα πρεπει αν το εχω κατα τη μεταφορα γιατι αποδικνυει το νομιμο της κατοχης του οπλου.Παντως θεωρητικα, δεν θα ειχα προβλημα κατα τη μεταφορα του, αν το ειχα σε κοινη θεα. Καταλαβαινω το προκλητικο του θεματος και οτι το θεαμα δεν ειναι κατι συνηθες που κανει τον κατοχο ευαλωτο στους ελεγχους.Απαγορευεται επιδειξη του οπλου εκτος θηκης, το εχω δει γραμμενο στην αναλογη παραγραφο του νομου την οποια δεν βρηκα.
ayto me thn apodiksh den to kanoyn oloi.egw exw 3 peristrofa kai kaneis den exei dosh tetoio pragma
Εγώ θα προσέθετα πως καλά θα ήταν σε καθε είδους μετακίνηση το αεροβόλο να συνοδεύεται πάντα από την απόδειξη αγοράς του. Νομιμοποιεί την κατοχή και την ιδιοκτησία του.
Παράθεση από: Einhorn στις 06 Ιουλίου, 2008, 17:18:47 μμΕγώ θα προσέθετα πως καλά θα ήταν σε καθε είδους μετακίνηση το αεροβόλο να συνοδεύεται πάντα από την απόδειξη αγοράς του. Νομιμοποιεί την κατοχή και την ιδιοκτησία του.