Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Ο ΑΟΦΑ-AAC μέλος των ERABSF και WRABF

(1/9) > >>

AVARIS:
Ο ΑΟΦΑ-AAC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του στην Παγκόσμια( WRABF) και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Benchrest (ERABSF).
Ο Σύλλογος μας έγινε δεκτός ως επίσημος αντιπρόσωπος της Ελλάδας και για τις δυο Ομοσπονδίες και ουσιαστικά αναλαμβάνει την διεξαγωγή αγώνων σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες του αθλήματος και υπό την αιγίδα αυτών.
 Παράλληλα αναλαμβάνει την εκπαίδευση μελών άλλων  Σκοπευτικών συλλόγων που επιθυμούν να εντάξουν το Benchrest στις δραστηριότητές τους καθώς και την έγκριση αγώνων, την χορήγηση επίσημων στόχων και την επίβλεψη τήρησης των κανόνων που διέπουν το άθλημα.

Einhorn:
Είναι γεγονός!
Μετά από τις σχετικές αιτήσεις, την συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων αλλά και την επίσκεψη του Προέδρου μας στη έδρα του Προέδρου της ERASBF, ο ΑΟΦΑ έχει την εκπροσώπηση των δυο Ομοσπονδιών.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για την Ελλάδα ο ΑΟΦΑ έχει την αντιπροσώπευση του αγωνίσματος Benchrest και το δικαίωμα να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνείς καθώς και Ευρωπαϊκούς αγώνες. Φυσικά ο ΑΟΦΑ θα διευκολύνει και κάθε άλλο σύλλογο που θα θέλει να ασχοληθεί με το Benchrest. Για να γίνει αυτό ο ενδιαφερόμενος σύλλογος θα χρειαστεί να ασκεί το άθλημα κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές τις οποίες θα πιστοποιούν στο μέλλον ελεγκτές-κριτές του ΑΟΦΑ.
Για το σκοπό αυτό ο Πρόεδρος του ΑΟΦΑ επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ERABSF στην Τσεχία, όπου είχε την ευκαιρία της πρώτης εμπειρίας εφαρμογής των κανόνων σε διεθνές επίπεδο. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα αρχής γενομένης από το Νομοθετικό πλαίσιο στη χώρα μας καθώς και της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζουμε ως Όμιλος. Επίσης το ΔΣ του ΑΟΦΑ έκανε πρόσκληση στο Πρόεδρο της ERABSF Ladislav Ninger η οποία έγινε δεκτή, έτσι τον περιμένουμε το φθινόπωρο όπου θα οργανωθεί σεμινάριο αλλά και ο ίδιος θα εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει κάποια από τα μέλη του ΑΟΦΑ που θα αναλάβουν το έργο των κριτών και διαιτητών. Αυτά τα πρόσωπα θα πρέπει να είναι παρόντες όπου θα γίνονται αγώνες Benchrest και από τον όποιο σύλλογο επιθυμεί να το ασκήσει.
Το αγωνιστικό μας επίπεδο είναι ακόμη χαμηλό, ελπίζουμε όμως σιγά-σιγά να αγκαλιάσουμε το άθλημα και να μπορέσουμε να κερδίσουμε πολλά μέσα από αυτό. Το ΔΣ του ΑΟΦΑ με αφορμή των αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα ενημερώσει λεπτομερέστερα τα μέλη του για τις προσδοκίες του Ομίλου τώρα και στο μέλλον.

Υ.Γ.: Σχετικές φωτό στο site του ΑΟΦΑ.

Thorin:
Συγχαρητηρια! Ευχομαι καθε επιτυχια στην αγωνιστικη σας δραστηριοτητα!

Einhorn:
Από τον σύνδεσμο της ERABSF θα δείτε την Ελληνική Σημαία που ως "κουμπί" παραπέμπει και επίσημα πλέον στο SITE του ΑΟΦΑ.

http://www.erabsf.org/AboutERABSF.htm

Επίσης από το Τσέχικο SITE θα δείτε το όνομα του Προέδρου μας για τη συμμετοχή του στον αγώνα που έγινε λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Πράγα.

http://www.benchrest.cz/br_competition.php?ID=192&LID=30

Φυσικά είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε δρόμο μπροστά μας για να διεκδικήσουμε πράγματα, όμως τα κοντά 50 μέλη μας εντυπωσιάζουν ως αριθμός και είναι στο χέρι μας να κυνηγήσουμε οτιδήποτε!

PIPERMAN:
Συγχαρητήρια και από εμένα,
σε όλους όσους μόχθησαν και έτρεξαν
και ειδικά στον πρόεδρο AVARIS.
Μπράβο !!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση