Forseti καλως ηρθες.Ολα τα Gamo-Crosman-Bam B19 εχουν την ιδια κακη σκανδαλη. Στα 300ευρω μην δωσεις τα λεφτα σου για Gamo. Παρε weihrauch ή καποιο Diana στην τελικη. Εχουν ετη φωτος καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.Σου προτεινω την κλασικη πια λυση HW55S. Αν και νομιζω οτι με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και το hw90 που ειναι πιο δυνατο.
Ολα αυτα απο Ελλαδα ,τωρα απο Εξωτερικο δινεις 380 ευρω και παρνεις ενα tx200 ή 97κ για να ησυχασεις....
Καλημέρα.Σίγουρα το CFX για τα χρήματα που ζητάει πιστεύω το αξίζει. Και καλές βολές κάνει και δυνατό είναι.Όμως μετά από τόσα που έχω διαβάσει και τα τόσα καλά που έχω ακούσει κυρίως για τα weihrauch εδώ μέσα, ίσως είναι καλύτερα να μαζέψω κάποια χρήματα παραπάνω και να πάρω κάτι καλύτερο από την αρχή.Δεν έχω ρίξει με weihrauch αλλά από ότι διαβάζω υπερέχουν σε όλους τους τομείς (αναλόγως το μοντέλο που θα διαλέξει κάποιος) και μέχρι τώρα δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό για αυτά.Οπότε συνεχίζω το διάβασμα στο forum και ελπίζω σύντομα να καταλήξω.
Μαλλον εστι θα γινει μαστορα. δεν με πειραζει να χασω λιγο δυναμη αν ειναι να γινει πιο στρωτο. Εχεις να προτεινεισ καποιο ελατηριο αν δεν δω προκοπη?