Σου θυμιζει κατι?
Μπράβο ανταποκριτή μου εσύ!!!!!Άρα το ράδιο αρβύλα δεν ισχύει σαν φήμη,αλλά είναι γεγονός!!!Βέβαια μιλάμε για το Sportsman της BSA,αλλά οι δικές μου πηγές μιλάνε για ξεχωριστό PCP με ονομασία προέλευσης Gamo,όχι απλά ένα αντίγραφο.Και το όνομα αυτού:T O L E D O!!!!!Ακόμα στα χαρτιά είναι,αλλά ξέρετε τι λένε:Αν το ξέρει ένας(1) είναι μυστικό,αν το ξέρουν δύο(1 1)το ξέρουν 11,αν το ξέρουν τρείς(1 1 1)το ξέρουν εκατόν έντεκα,και ούτο καθ'εξής...
Αποστόλη βάλε τα γυαλιά σου Παράθεση από: harry 22 στις 23 Ιανουαρίου, 2010, 00:36:50 πμΜπράβο ανταποκριτή μου εσύ!!!!!Άρα το ράδιο αρβύλα δεν ισχύει σαν φήμη,αλλά είναι γεγονός!!!Βέβαια μιλάμε για το Sportsman της BSA,αλλά οι δικές μου πηγές μιλάνε για ξεχωριστό PCP με ονομασία προέλευσης Gamo,όχι απλά ένα αντίγραφο.Και το όνομα αυτού:T O L E D O!!!!!Ακόμα στα χαρτιά είναι,αλλά ξέρετε τι λένε:Αν το ξέρει ένας(1) είναι μυστικό,αν το ξέρουν δύο(1 1)το ξέρουν 11,αν το ξέρουν τρείς(1 1 1)το ξέρουν εκατόν έντεκα,και ούτο καθ'εξής...
Νέο από το ράδιο Αρβύλα...Την ηγεσία της Gamo(και κατά συνέπεια της BSA)ανέλαβε ο πρώην Πρόεδρος της BMW Simon Moore.Ήδη έχουν αρχίσει τα σεμινάρια σε όλο το προσωπικό όσον αφορά το Quality Control.Επίσης αναφέρθηκε ότι το Group θα κάνει δυναμικό come back με βελτίωση της ποιότητας σε όλους τους τομείς και...ακούσον-ακούσον...το PCP της Gamo είναι ήδη στα σκαριά!!!!!(Κάποτε το είχα γράψει για πλάκα,αλλά που να το ξερά ότι θα ήταν προφητικό!!!!)
Ναι φιλε harry αυτο ειναι.Ευχαριστω.Θα του σενιαρω λιγο και το κοντακι.Πεσμου καθαρη βενζινη κανει για απολυπανση;