Διηπειρωτική συμμετοχή στο θέμα....
Φίλε stefplak,
το σχόλιο-απάντηση που έβαλες παραπάνω για πρώτη φορά στο παρόν θέμα, είναι το ομορφότερο κείμενο σου μέσα στο forum. Αυτό θα ήθελα να στο επισημάνω (να σου πω και μπράβο), και να σου ζητήσω περισσότερα τέτοια κείμενα.
Θα πρόσεξες πως η δική μου γνώμη -που δεν αλλάζει, αλλά δεν χρειάζεται επιπλέον ανάλυση πλέον- έχει αρκετές διαφορές από των υπολοίπων μελών αλλά και συντονιστών. Αυτή είναι μια άλλη ομορφιά των forum που πρέπει να προστατευτεί στο δικό μας πάση θυσία. Το δικαίωμα στην "άλλη" γνώμη και το να εκφράζεται κανείς ελεύθερα χωρίς δεύτερες σκέψεις και φιλτραρίσματα, αρκεί βέβαια οι συζητήσεις να μένουν σε κόσμιο εππίπεδο.
Παρατηρώ πως έχεις εκλάβει λάθος τις παρατηρήσεις πέρι καταναλωτισμού εκ μέρους μου, και σε νόημα και σε ύφος. Αν θές ξαναδιάβασε τα, ελπίζοντας να λάβεις καλύτερη κατανόηση των σχολίων μου. Ο καταναλωτισμός δεν έχει να κάνει με την αξία, γράφω και άλλα πράγματα και οι υποδείξεις ή οι συμβουλές (αν θες) που κατά καιρούς σας έχω κάνει είχαν άλλο χαρακτήρα και περισσότερη ουσία από το μεμονομένο κομμάτι που αναφέρεις από απόσπασμα σχολίου μου (το οποίο ήταν χαριτολόγημα).
Με φιλικά συναισθήματα,
Στέφανος!