Σκεφτειτε οτι ενα τοσο δυνατο φορουμ , αποκαλυψε στα ματια ενος 14 χρονου την αχιλλειο πτερνα του. Ποσο ευκολα δηλαδη μπορει να προκαλεσει αναστατωση , και να κανει τους παντες να ασχολουνται μαζι του ....οτι ακριβως τον ικανοποιει στην ηλικια του
Φίλε stefplak,το μήνυμά σου ειναι αρκετα εποικοδομητικό και καθόλου καυστικό. Ολα οσα γράφεις με εχουν και συνεχίζουν να με προβληματίζουν. Σε ο,τι αναφέρεσαι απο τα δικά μου αποσπάσματα, τολμώ να πω εχεις στα περισσότερα δίκιο. Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για το όριο ηλικίας που έβαλα, ουτε για τον αποκλεισμό του tsakolakos. Όμως ο αποκλεισμός δεν εγινε για την ηλικία του, αλλα γιατι ο admin Costas L , διαπίστωσε οτι ειναι ο gatokinygos. Ακομα και με οριο τα 16 θα τον αφηνα στο φορουμ . Σε αυτη την στάση του τι επρεπε να γίνει κατα την γνώμη σου, εστω και αν εμεις τον ωθήσαμε σε αυτό? Απο τον admin μαλιστα δεν του επιβλήθηκε ποινή μόνιμου αποκλεισμου, αλλα μιας εβδομάδος. Απλα μετα μπηκε το οριο, εγινε ολος αυτος ο ντορος και δεν ξαναγράφτηκε. Ο όρος παραβατικότητα δεν αναφερεται συγκεκριμμένα για τον tsakolakos αλλα αποτελει γενίκευση για οποιοδήποτε μέλος.Το θεμα της ηλικίας δεν εχει λείξει και καλα κάνεις και γράφεις αυτο που πιστευεις, γιατι προτιμώ την κριτική απο το γαργάλημα αυτιών.Σχετικά για το ποιός γράφει μεσα στα ορια της "νομιμότητας" και ποιός οχι, οντως υπάρχει μια γκρίζα ζώνη και οι περισσότεροι κινούμαστε γυρω απο αυτη ή και προς το μαυρο, αλλα καποια επιφύλαξη ή μια πλαγια γραφή προσπαθούμε να την εχουμε. Το χυμα προκαλεί. Αυτο το νοημα ειχε και η τροποποίηση του σιγαστήρα πχ σε ΒΑΚΑΝ. Το νοημα και το περιεχόμενο των μηνυμάτων δεν αλλοιώθηκε, δεν νομίζεις οτι για τιτλος ειναι προκλητικό για οποιον εχει την προδιάθεση να το δει ετσι?Θα διαφωνήσω στον χαρακτηρισμό, αμεσο ή εμμεσο ,του φορουμ ως αυστηρό η αστυνομικό. Νομίζω οτι κραταει πολυ καλη εως αριστη ισορροπία. Ειναι αλλο πραγμα η δημοκρατία και αλλο η αναρχία (οχι η ιδεολογική). Τουλαχιστον απο οσα φορουμ συμμετεχω, επετρεψε μου να πιστευω οτι σε υφος και ηθος ειναι αν οχι καλυτερο, ισαξιο των διεθνων φορουμς περι αεροβόλων.ΦιλικάAVARIS