Θα εκτιμούσα εάν με διαφώτιζες λίγο σχετικά με τον νόμο που απαγορεύει τα 22ριαΌσον αφορά όλα τα υπόλοιπα θα συνφωνήσω οτι είναι απόλυτη ανάγκη να ρυθμιστεί νομοθετικά το θέμα των σκοπευτικών.Από κει και πέρα θα πώ οτι πιστεύω οτι όντως το αεροβόλο είναι ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά αλλά μπορεί να γίνει φονικό όπλο σε λάθος χέρια.Εσείς θα ήσασταν θετικοί με μια γενικότερη απελευθέρωση του αεροβόλου και των σκοπευτικών αυτού όσον αφορά την χρήση του αλλά να υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια για την αγορά του?Με το σκεπτικό οτι... σε ελένχω οτι εισαι σε ικανή διανοητική κατάσταση να έχεις ένα όπλο και επειδή είσαι εντάξει από την στιγμη που τ αγοράζεις σε λασκάρω ως προς την χρήση.
Κάνω έκκληση στους συντονιστές αλλά και στους φίλους συμφορουμίστες να μη συνεχιστεί άλλο το συγκεκριμένο θέμα. Δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι ο κύριος και δεν θέλω να μάθω πλέον. Εγώ αν εμφανιστώ με κουκούλα σε ένα δημόσιο χώρο μπορεί πλέον να συλληφθώ και να ανακριθώ...Καθόμαστε και δίνουμε πληροφορίες σε ποιόν και γιατί? Ακόμα και αλήθεια να είναι όσα λέει, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κάνει κάτι. Οπότε τα εν οίκω μη εν δήμω.
Παράθεση από: diana350magnum στις 06 Απριλίου, 2012, 21:14:15 μμΚάνω έκκληση στους συντονιστές αλλά και στους φίλους συμφορουμίστες να μη συνεχιστεί άλλο το συγκεκριμένο θέμα. Δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι ο κύριος και δεν θέλω να μάθω πλέον. Εγώ αν εμφανιστώ με κουκούλα σε ένα δημόσιο χώρο μπορεί πλέον να συλληφθώ και να ανακριθώ...Καθόμαστε και δίνουμε πληροφορίες σε ποιόν και γιατί? Ακόμα και αλήθεια να είναι όσα λέει, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κάνει κάτι. Οπότε τα εν οίκω μη εν δήμω. Γιωργο αδιαφορω για το ποιος ειναι ο τυπος ... ετσι κι αλλιως δεν προκειται να αλλαξει κατι στην μπανανια που ζουμε ... απλα κανουμε προτασεις ...
Θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε σχετικά με τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει/εντοπίσει εις ότι αφορά τον κόσμο του αεροβόλου και προτάσεις τις οποίες έχετε σχετικά με αυτά.Είμαι λάτρης του αεροβόλου αν και οχι γνώστης και είναι ευκαιρία απο την στιγμή που έχω βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής στις προσεχείς εκλογές να προσπαθήσω να περάσω κάποιες τροπολογίες εάν ε ιμήσει ο λαός με την εμπιστοσύνη του.Επειδή όμως δεν είμαι εδώ για ψηφοθηρικούς σκοπούς θα σας παρακαλούσα να μην με ρωτήσετε ούτε ποιός είμαι,ούτε με ποιό κομματικό συνδιασμό μπαίνω υποψήφιος,ούτε σε ποιο νομό.Σας ευχαριστώ για οποιοδήποτε σχόλιο..