Οι ονομαζόμενες οφθαλμιδες δεν απαγορεύονται γιατί απλά πωλούνταν χωρίς βάση και (εννοείτε ) ότι η χρήση θα είναι να παρατηρείς μόνο όπως τα κιάλια (σε περίπτωση που σε πιάσουν με δίοπτρα σκέτη χωρίς όπλο και χωρίς βάσεις δεν σου κάνουν τίποτα, γιατί θα πεις ότι τα έχεις γεια να παρατηρείς.Τώρα τα δαχτυλίδια και οι βάσεις πολουνται χωριστά χωρίς κανένα περιοριστικό όροΑλλά όταν κάνεις το remix τότε είσαι παράνομος….ελλαδαρα…ελπίζω να βρεθεί μια μέση λύση πάντως γιατί αργά η γρήγορα όλο και με κάποιον θα (συναντηθούμε)
Ίσως γι'αυτό δεν επιτρέπουν την χρήση αεροβόλων για επιβλαβή.....
Αλλα υπαρχει ενα παραθυρακι.Οταν μια διοπτρα πωλειται χωρις τις βασεις της, εμπιπτει στη κατηγορια του μονοκυαλου, οποτε επιτρεπεται η πωληση της χωρις καποια ιδιαιτερη διαδικασια, σαν να αγοραζουμε κυαλια.Οι ξεχωριστες βασεις το ιδιο.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς όταν μας πιάσουν για έλεγχο!Εδώ θα ήθελα να εστειάσουμε! Με το να πούμε απλά σε ένα όργανο της τάξης δέν θέλει άδεια το παρόν όπλο δεν νομίζω να χεμπλέξουμε έτσι ,αντίθετα με έναν νόμιμο κάτοχο κυνηγετικού όπλου (και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο να φέρει διόπτρα το όπλο μας )
Ανίκανοι ξερόλες νομοθέτες φτιάχνουν "νόμους" για πράγματα που δεν έχουν ιδέα, ευθυνόφοβοι "υπεύθυνοι" δε βάζουν πουθενά σφραγίδα μέχρι να πάρουν σύνταξη, τσαμπουκαλεμένα "όργανα" ξεσπούν σε ευγενικούς πολίτες την πίεση από τη γυναίκα τους και ελληνάρες του "ξέρεις ποιόν ξέρω εγώ" βγάζουν τα κόμπλεξ της μηδενικής τους αξίας καταστρέφοντας τη χώρα. Ας καταλάβουμε επιτέλους που ζούμε και ας μην μένουμε άναυδοι σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δε βλέπω γιατί το αεροβόλο και όσα συμβαίνουν γύρω από αυτό θα πρέπει να ξεφεύγουν από αυτή την (επιεικώς) μετριότητα.Φροντίστε να μην ενοχλέιτε και να μην σας δουν, διότι η κατάληξη της συνάντησης θα εξαρτάται από το πότε ικανοποίησε το όργανο τελευταία φορά τις σεξουαλικές του ορέξεις.
Τόση είναι η βάρδια...Μετά παντόφλα!
ντροπη σε ολους μας που δεν βλεπουμε ποιους ψηφιζουμε.