Μια από τα ίδια. Παλιά ή νέα?
Προσωπικά θα προτιμούσα κανα παϊδάκι, αλλά καλά είναι και τα βουτήματα
Παράθεση από: rolas21 στις 09 Μαρτίου, 2014, 21:51:35 μμΕιλικρινά, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και σαφείς απαντήσεις.Κατανόησα πως με το να εξασκώ αυτοσχέδια σκοποβολή σε ακατοίκητες περιοχές, δεν καλύπτομαι από την νομοθεσία και είμαι ελέω κρίσης θηροφύλακα.Θα συνεχίσω βεβαίως την αυτοσχέδια σκοποβολή σε περιφραγμένο χωράφι ιδιοκτησίας μου, εκτός κατοικημένης περιοχής.Καθώς εντός της περιουσίας μου, σαφώς και δεν χρειάζομαι νομικές συμβουλές, για το τι θα κάνω με το νόμιμο αεροβόλο μου.Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και λυπάμαι για την νομοθεσία μας.enduras1 έχεις την καλημέρα μου για καλωσόρισμα και να σου πω πως και στην ιδιοκτησία σου, ακάλυπτος είσαι σε στραβή ματιά από οποιονδήποτε και κύρια του νόμου, επίσης ! Οπότε πράττεις και φέρεσαι στην ιδιοκτησία σου - όπως συστήθηκε από τα παιδιά πριν - όπως και στους απομακρυσμένους άλλους χώρους...δυστυχώς
Ειλικρινά, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες και σαφείς απαντήσεις.Κατανόησα πως με το να εξασκώ αυτοσχέδια σκοποβολή σε ακατοίκητες περιοχές, δεν καλύπτομαι από την νομοθεσία και είμαι ελέω κρίσης θηροφύλακα.Θα συνεχίσω βεβαίως την αυτοσχέδια σκοποβολή σε περιφραγμένο χωράφι ιδιοκτησίας μου, εκτός κατοικημένης περιοχής.Καθώς εντός της περιουσίας μου, σαφώς και δεν χρειάζομαι νομικές συμβουλές, για το τι θα κάνω με το νόμιμο αεροβόλο μου.Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και λυπάμαι για την νομοθεσία μας.