Και κατι αλλο προσφατα επεσε στα χερια μου ενα slavia παμπαλαιο ισως και πανω απο 35 χρονων, το 630 νομιζω ειναι, ξερει κανενας φιλος που μπορω να βρω ανταλλακτικα ελλαδα;
Λοιπον τις καλημερες μου παιδια μικρα και μεγαλα, μια συμβουλη θα ηθελα, ποια βαση θα ταιριαζε στο 95αρι για οπτικο με 44αρι αντικειμενικο; περιμενω τις συμβουλες σαςΕυχαριστωΠαντα φιλικαΧαρης
βγαλε φωτο να το δουμε το οπλο κνα το παμε στα τεχνικα σε καινουργιο τοπικ η σε καποιο που ηδη θα υπαρχει σιγουρα πανω στον σωληνα θα πρεπει να γραφειτ ον τυπο του ανταλακτικα υπαρχουν στον κυργια (εγω απο κει επερνα για κανα 2~3 που εκανα ) αλλα δεν ξερω αν εχουν μεινει καιρο εχω να παρω ...κατι μου λεει οτι ειναι παλαιοτερο απο τα 630-631
γεια σας και παλι παιδια ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ CHAIRGUN , και εδω που ειμαι δεν υπαρχει περιπτωση να χρονομετρησω το οπλο μου, μηπως λεω μηπως κανενα παιδακι γνωριζει ποσα ποδολιβρα βγαζει μαμα το 95αριμου; επισης παλι μαμα τι ταχυτητες δινει mε σφαιρακια Η&Ν FTT 8,64 grains kai JSB expreς 7,87 grains; οποιος φιλει μπορει να με διαφωτισει εστω και στο περιπου θα του ειμαι υποχρεως, γιατι τα χρειαζομαι για να διαμορφωσω τους βλητικους πινακες, εστω και στο περιπουευχαριστω προκαταβολικα χαρης