Καλησπέρα παίδες κι απο μένα! Με την σκοποβολή γενικώς τα χω καλά καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολουμαι με την IPSC με πιστόλι.Έxω ένα tanfoglio stock2 9mm. Έχω μπεί στο τρυπάκι να αγοράσω αεροβόλο. Είμαι ήδη σε έρευνα εδώ και αρκετό καιρό αλλα η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί πολυ. Στο μυαλό μου το αεροβόλο ήταν κατι πιο απλό απ οτι ειναι στην πραγματικότητα!! Θα μπορούσα να σας πω οτι η σκοποβολή με πυροβόλα όπλα δεν είναι τόσο περιπλοκη για μενα.
Καλως ηλθες φιλε μου, στο ιδιο μηκος κυματος κινουμαι και εγω καθοτι ενεργος σκοπευτης σταθερου στοχου στο πιστολι, αλλα το αεροβολο με ξανακερδισε, επειδη οχι μονο ηταν η πρωτη μου επαφη με οπλα στην τρυφερη ηλικια μου, αλλα αν το δεις καθαρα σκοπευτικα ειναι μεγαλων απαιτησεων αθλημα, μετα ειναι και το κοστος των πυρομαχικων, αλλα και η ευχερια προπονησης με το αεροβολο, με το πιστολι τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.για το πρωτο μια αλανα η ενα χωραφι ειναι αρκετα συν δεκα ευρα για 500 σφαιρακια και ριχνεις μεχρι να σου ξεραθει το χερι, ενω το πιστολι θες οπωσδηποτε σκοπευτηριο, αλλα και το κοστος πυρομαχικων δεν ειναι καθολου αμελητεο. Για να μην σου πω οτι ειναι και απειρως διασκεδαστικοτερο.Χαρης
Φιλικα στο λεω μην κανεις το λαθος και παρεις καμια κινεζια, με 300+ παιρνεις ενα εξαιρετικο weiraugh και δεν θα το μετανιωσεις ΠΟΤΕ!! αν σχεδιαζεις να παρεις ελατηριου για μακρινες βολες και εξαιρετικη ακριβεια τα μοντελα 77-97.Αν θελεις την απολυτη δυναμη τοτε αναγκαστικα θα πας σε προσυμπιεσμενο, αλλα γι αυτα θα στα πουν αλλοι πιο εμπειροι
Για μακρινές αποστάσεις αλά και ακρίβεια αν θές να αποφύγεις το PCP κοίτα αυτά τα μωρά Hw90(Gus ram) Hw80(ελατήριο) και τα δυο σε 5,5
Παράθεση από: ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ στις 30 Δεκεμβρίου, 2014, 16:11:40 μμΦιλικα στο λεω μην κανεις το λαθος και παρεις καμια κινεζια, με 300+ παιρνεις ενα εξαιρετικο weiraugh και δεν θα το μετανιωσεις ΠΟΤΕ!! αν σχεδιαζεις να παρεις ελατηριου για μακρινες βολες και εξαιρετικη ακριβεια τα μοντελα 77-97.Αν θελεις την απολυτη δυναμη τοτε αναγκαστικα θα πας σε προσυμπιεσμενο, αλλα γι αυτα θα στα πουν αλλοι πιο εμπειροι...και Αir Αrms ΤΧ, Prosport
Παράθεση από: ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ στις 22 Δεκεμβρίου, 2014, 19:36:36 μμΚαλως ηλθες φιλε μου, στο ιδιο μηκος κυματος κινουμαι και εγω καθοτι ενεργος σκοπευτης σταθερου στοχου στο πιστολι, αλλα το αεροβολο με ξανακερδισε, επειδη οχι μονο ηταν η πρωτη μου επαφη με οπλα στην τρυφερη ηλικια μου, αλλα αν το δεις καθαρα σκοπευτικα ειναι μεγαλων απαιτησεων αθλημα, μετα ειναι και το κοστος των πυρομαχικων, αλλα και η ευχερια προπονησης με το αεροβολο, με το πιστολι τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.για το πρωτο μια αλανα η ενα χωραφι ειναι αρκετα συν δεκα ευρα για 500 σφαιρακια και ριχνεις μεχρι να σου ξεραθει το χερι, ενω το πιστολι θες οπωσδηποτε σκοπευτηριο, αλλα και το κοστος πυρομαχικων δεν ειναι καθολου αμελητεο. Για να μην σου πω οτι ειναι και απειρως διασκεδαστικοτερο.Χαρης H αληθεια ειναι πως το κοστος πυρομαχικων η διαδικασια ανανεωσεων αδειας και λειπα, ειναι ικανα να αποτρεψουν καποιον να ασχοληθει με το αθλημα αλλα και παλι η μυρωδια του μπαρουτιου, ο υγιεις ανταγωνισμος με φιλους σκοπευτες ειναι τα κινητρα που υπαρχουν για να μην εγκαταληψω. παρ ολα αυτα και το αεροβολο εχει τις δικες του ομορφιες, βασικοτερο απ ολα ειναι οι μακρινες βολες μιας και το πιστολι ασχετα με τα grains και τα ftp που εχει δεν ενδεικνυτε για αποστασεις μεγαλυτερες των 25μ. Εχω σχεδον καταληξει σε οπλο και οταν το πιασω στα χερια μου θα δημοσιευσω φωτο και στοιχεια για να συλλεξω αποψεις καθως εδω μεσα υπαρχουν πραγματικοι γνωστες του αντικειμενου!