Παράθεση από: tassos στις 13 Νοεμβρίου, 2011, 13:17:25 μμ Φιλική συμβουλή hornetnik ... Θεσσαλονίκη ,χειμώνας , κρύο πολύ , κάντε την συγκέντρωση σε πατσατζίδικο της πόλης . Μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία και ούτε κληρώσεις κτλ. Στο δευτερο μερος στη Δορκαδα κανει ενα απο τα καλυτερα κοντοσουβλια που εχω δοκιμασει Που δηλωνουμε συμμετοχη? .Καλυτερα εκει γιατι αν γινει σε πατσατζιδικο εγω δηλωνω απο τωρα οτι δεν θα πατησω μια που αρωσταινω μονο που μυριζω πατσα!!!!! Χειμωνα κρυο,καλοκαιρι μπανια και ζεστη,για φθινοπωρο και ανοιξη δεν ξερω ,αμα υπαρχει θεληση ολα γινονται!Η τοποθεσια θα ειναι συμφωνα με πως μπορει ο καθενας αν ειναι δυνατο για να βολευτουνε ολοι.
Φιλική συμβουλή hornetnik ... Θεσσαλονίκη ,χειμώνας , κρύο πολύ , κάντε την συγκέντρωση σε πατσατζίδικο της πόλης . Μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία και ούτε κληρώσεις κτλ.
Παράθεση από: hornetnik στις 13 Νοεμβρίου, 2011, 18:57:10 μμΠαράθεση από: tassos στις 13 Νοεμβρίου, 2011, 13:17:25 μμ Φιλική συμβουλή hornetnik ... Θεσσαλονίκη ,χειμώνας , κρύο πολύ , κάντε την συγκέντρωση σε πατσατζίδικο της πόλης . Μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία και ούτε κληρώσεις κτλ. Στο δευτερο μερος στη Δορκαδα κανει ενα απο τα καλυτερα κοντοσουβλια που εχω δοκιμασει Που δηλωνουμε συμμετοχη? .Καλυτερα εκει γιατι αν γινει σε πατσατζιδικο εγω δηλωνω απο τωρα οτι δεν θα πατησω μια που αρωσταινω μονο που μυριζω πατσα!!!!! Χειμωνα κρυο,καλοκαιρι μπανια και ζεστη,για φθινοπωρο και ανοιξη δεν ξερω ,αμα υπαρχει θεληση ολα γινονται!Η τοποθεσια θα ειναι συμφωνα με πως μπορει ο καθενας αν ειναι δυνατο για να βολευτουνε ολοι. Παρακολουθα εσυ και ελα εκει που θα κανονιστει και θα φας και κοντοσουβλι καποια στιγμη!!!!!
Τελικα τι εγεινε αποφασισατε για το μερος ? την μερα και την ωρα ?
Επειδη κανενας δεν πηρε τηλ ,ουτε πμ,παρακαλω να με τηλ το αργοτερο μεχρι αυριο 11.00 το πρωι να ξερω.2394061790 η 6977549856 Αν δεν τηλ κανεις δεν θα κατεβω ουτε εγω!!!
Παράθεση από: hornetnik στις 19 Νοεμβρίου, 2011, 19:59:18 μμΕπειδη κανενας δεν πηρε τηλ ,ουτε πμ,παρακαλω να με τηλ το αργοτερο μεχρι αυριο 11.00 το πρωι να ξερω.2394061790 η 6977549856 Αν δεν τηλ κανεις δεν θα κατεβω ουτε εγω!!!Γιώργο μηπως θα ειναι καλύτερα να ανοίξουμε ενα θέμα με την ημερομηνία συνάντησης που θέλετε π.χ. σε 2 βδομάδες και να κάνουμε μια λίστα με όποιον δηλώσει ενδιαφέρον οτι θέλει να έρθει?Ειναι κρίμα τέτοιες προσπάθειες να πέφτουν στο κενό, ιδικά ''σήμερα'' που εχουμε το φορουμ.θα το καταλάβαινα αν γινονταν πριν 4 χρόνια, αλλα οχι τωρα.
Εγω θα κατεβω τελεια και παυλα.
Γιώργο, αν δεν κάνω λάθος, είχα επικοινωνήσει μαζί σου την πρώτη κιόλας μέρα μετά το μήνύμά σου κ σου είπα ότι θα έρθω. Αν είναι να αλλάξει κάτι απο το 12:00 στο Λευκό Πύργο πείτε το δημόσια κ όχι με π.μ. Μην κατέβω ως εκεί για να με συναντήσω... με συναντάω κ στο σπίτι μου...