Καταπληκτικό τερέν, υπέροχοι άνθρωποι, τέλεια διοργάνωση. Βάλε και το μαγευτικό τοπίοΜία εμπειρία που πρέπει ολοι οι φίλοι να ζήσουν.Ευχαριστώ παιδιά για χαρά που μου δώσατε.
Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να ζήσω από κοντά αυτή την εμπειρία, τέτοια εμπειρία δεν μπορείς να την περιγράψεις με λόγια πρέπει να την ζήσεις απο κοντά, είναι όλοι υπέροχοι άνθρωποι που έχουν κάνει ενα τεράστιο αγώνα για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο το Αεροβόλο στην Ελλάδα που δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα απο τους ξένους, έκτος από αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον alpha-63 που μου εμπιστεύτηκε το όπλο του γιατί τα δικά μου ήταν εκτός ορίων και ήταν αυτός που με παρακίνησε να ανέβω επάνω με την παρέα που ήμασταν. Τώρα να πω και ένα μυστικό που δεν πρέπει για το όπλο που είχα, εγώ είμαι αριστερόχειρας και το όπλο είναι για δεξιόχειρες αλλά τα πήγα πάρα πολλή καλά για πρώτη φορά που έριχνα σε αγώνα και αυτό δεν έφταιγα εγώ αλλά το όπλο που είχα, όταν έβλεπα τους στόχους κάτι πάθαιναν και μαρμάρωναν έτσι έπεφταν απο το βάρος, αλλά είπαμε είμαι πρωτάρης και ετσι τα επαναφεραμαι στην θέση τους απο τη καταλάβατε δεν είχα ανταγωνισμό με αυτό το όπλο αφού ήταν η ΜΈΔΟΥΣΑ....
συχχαρητηρια σε ολα τα παιδια που βρεθηκαν στον αγωνα και ακομη ενα μπραβο στους διακριθεντες.Τα ελατηρια νομιζω οτι μας επιφυλασουν πολλες πολλες εκπληξεις ....Οσο αναφορα τον αγωνα επειδη τον ακολουθησα εστω και για λιγο(γεγονοτα προσωπικα τα οποια με αναγκασαν να σταματησω)......................