Εσυ Σπυρο εισαι απο μεταφυτευση!!!
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια μπράβο στον, στους, διοργανωτές !!!
Υπάρχει δυνατότητα μελοντική απο πλευρά σας για συναντήσεις στο χώρο ?? θα μπορούν να έρχονται άτομα που επιθυμούν ή είναι αποκλειστικά και κλεισμένων των θυρών !!!Το ρωτάω διότι για παράδειγμα εγώ κι άλλος ένας φίλος και μέλος του forum που μένουμε στην ευρύτερη περιοχή θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να έρθουμε ...
Οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες και ο χώρος διαθέσιμος για τους φίλους του αεροβόλου όλες τις ώρες λειτουργίας του Σκοπευτηρίου Πυργετού.Και οι φίλοι από την ευρύτερη περιοχή, καλό θα ήταν να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων γιατί οι φίλοι από την στενότερη περιοχή είναι δραστήριοι και γίνονται και πανελλήνιες εκδηλώσεις, οπότε ευνοούνται και συναντήσεις Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/www.orionshooting.club/?fref=ts
Παράθεση από: Hgoumenos στις 27 Μαρτίου, 2016, 21:36:20 μμΥπάρχει δυνατότητα μελοντική απο πλευρά σας για συναντήσεις στο χώρο ?? θα μπορούν να έρχονται άτομα που επιθυμούν ή είναι αποκλειστικά και κλεισμένων των θυρών !!!Το ρωτάω διότι για παράδειγμα εγώ κι άλλος ένας φίλος και μέλος του forum που μένουμε στην ευρύτερη περιοχή θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να έρθουμε ...Το μαγαζι (σκοπευτηριο) δεν ειναι δικο μας, χρηση κανουμε και εμεις, αλλα αμα ειναι να βρεθείτε εκει μπορείτε σε συνεννόηση με καποιον απο Λαρισα (map31, stamys, magtech κατι εγω και πολλοι αλλοι) να βρουμε μια μερα να ειμαστε ολοι επανω να γνωριστουμε κιολας απο κοντα. το σπορ ειναι ομαδικο