Υστερα απο πολύ καιρο καταφέρα να ειμαι σε αυτον τον αγωνα ΦΤ, που ειναι και ο πρώτος μου για το 2016.
Με προετοιμασία την προηγουμενη μερα στο πόδι στην κυριολεξία, έριξα καλα και το ευχαριστήθηκα.
Μεγάλο σχολείο οι 3 νεοι κλειστοί διάδρομοι οπου το απόλυτο σκοτάδι έκανε και την Μπικ Νικο να φαίνεται κινεζιά, και πραγματικά δεν θα ηθελα να ημουν με καμια MTC εκει (Λεω ΜTC γιατι με τετοια εριχνα σε αλλη κατηγορια βεβαια).
Τα επιπεδο σε καθε αγώνα ανεβαίνει και η εμπειρία που αποκομίζουμε ειναι πολύτιμη.
Φυσικά αποδείχθηκε περίτρανα οτι τα 12λιβρα ειναι υπεραρκετα για το αθλημα, οπως και οτι δεν χριάζεται να εχει καποιος τον σουπερ ντουπερ εξοπλισμό.
Ισοβαθμία για την πρώτη θεση με 38 στα 40 ο Δημητρης με FWB800 ο Κακος με Walther με μπικ νικο και οι 2, και ο Μεσα απτο Ζαρκο με ενα ταπεινό-φτωχό πλην τίμιο ΑΑ 510
ΧΩΡΙΣ ΡΕΓΟΥΛΑΤΟΡΟ κατεβασμενο στα 12 ποδολιβρα απο το ρυθμιστή του και με ενα κινεζικο οπτικο 16Χ44 που εγω ζαλίστηκα οταν κοιτάξα απο εκει μεσα.
αρα για οποιον θέλει να δοκιμάσει και φοβάται οτι θέλει εξοπλισμό και και και, μαλλον θα πρέπει να δουλέψει σε οτι εχει να τα μάθει και πολυυυυ μετα να επενδύσει σε ακριβό εξοπλισμό.