Γενικά > Νομικά Θέματα

Κατώτερο όριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ

<< < (2/13) > >>

tsakolakos:
δηλαδι μου προτινετε να μην το αγορασω?

Finman:

--- Παράθεση από: tsakolakos στις 20 Ιουλίου, 2008, 23:14:19 μμ ---ο πατερας μου εχει τα αεροβολα και οχι εγω απλα δεν ασχολειτε με το internet και θετω τα εροτιματα του και τις προσφορες!!! αν θελετε αλλαζω την ηλικια!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Ενα απο τα πρωτα μυνηματα σου φιλε tsakolako, ειπες:

ola ta opla ta exo ta exo 4.5!!! genika den kinigao ala den nomizo na moy apagorevi kanis na varao ta peristeria m stin farma m !!! ta peristeria ine toy thiou m kai exoun polaplasiasti anexelekta kai mou ipe apo to na arxisi na petai ta mora mou ipe na xtipiso kana 2!!! sinolo varesa 7 (den ekana kai eglima)!!! xarika poy biga stin parea sas!!! exo vali sto you tube video (airgun hunting maxima)!!! elpizo na benete msn!!!
 
filika tsakolakos

και το βιντεο που προτεινεις ειναι αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=pXr15j5eSqA

O πατερας σου το γυρισε?

Το να αλλαξεις την ηλικια δεν διορθωνει την πραγματικοτητα ουτε προσθετει στην ωριμοτητα που τα χρονια σου επιτρεπουν. Μαλλον το αντιθετο, καθως μαζι με την προτεινομενη παρανομια προσθετεις και την ελλειψη ειλικρινιας ως προς το προσωπο σου. Μπραβο...

Μπιριγκογκος

Einhorn:
Παρά το οτι διάβαζα συνέχεια τις έμεσσες αλλά και άμεσες υποδείξεις του Μπιριγκόγκου περί άρθρου 7, παράγραφος 3 υπέθετα πως το ανήλικο της ηλικίας του tsakolakos ήταν απλά μια υποψία. ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος μου, και πιστεύω πως το forum πρέπει να αποκλείει τη συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών για τους ίδιους λόγους που προαναφέρει ο Μπιριγκόγκος και όχι επειδή δε θα έδινα ένα αεροβόλο σε έφηβο 14 ετών αλλά πάντα με τη επίβλεψη μου. Νομίζω πως ο AVARIS πρέπει επειγόντως να "δει" το θέμα. Ομολογώ πως σοκαρίστικα μολίς συνειδητοποίησα το πραγματικό της ηλικίας του μέλους tsakolakos και αν ήταν στη δική μου απόφαση θα είχαμε την πρώτη διαγραφή, όχι από λάθος του ιδίου του μέλους αλλά από λάθος της δικής μας διαχειριστικής ομάδας!

Υ.Γ.: Πιστεύω πως δεν μπορούμε να διατυμπανίζουμε την νομιμότητα της χρήσης του αεροβόλου αν δεν τηρούμε βασικές αρχές της νομοθεσίας!

tsakolakos:
o νομος δεν ειναι σαφης!!! λεει οτι απογορεβετε η κατοχη αεροβολου αν δεν εισαι 18!!!ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΣΗ ΤΟΥ!!! αν κανω καπιο λαθος διορθοστεμε!!! οσο για τα βιντεακια μπορουμε να το συζητησουμε σε πμ γιατι αν θυμαμε καλα ειναι και πολα αλλα μελη του forum που εχουν παρομια βιντεο αλλα ποτε κανις δεν τους εκανε {ΡΟΜΠΑ} σε ολο το forum!!! και οσο για το αν λεω ψεματα για το αν θετει ο πατερας μου τα εροτηματα μπορεις και μονος σου να καταλαβεις οτι στην ηλικια μου θα ηταν λιγο δυσκολο να ειχα αγορασει τοσα οπλα μονος μου!!! και αν θες να σου δοσω σε πμ ενα τηλεφωνακι να συζητισεις με τον πατερα μου μερικα πραγματα σε αυτο το θεμα και παρακαλο να σταματισει εδω το θεμα και οπιος θελει να μου πει κατι σε αυτο το ζητημα  να μου το πει σε πμ και ΟΧΙ εδω!!! και παρακολω να συνεχιστει το θεμα που αρχισαμε!!!

tsakolakos:
και αν θυαμαμε καλα ειναι και αλο μελος κατω τον 18 στο frorum αλλα και παλι δεν ειδα καπια παρατηριση!!!ειπα οτι θελω ηλικια μου να θεοριθει 50 διοτι εγω απλα θετω τα εροτηματα του πατερα μου και ολες οι προσφορες και οι ζητησεις ειναι του πατερα μου!!! και αν καπιος εχει αμφριβολια μπορω να του δοσω ενα τηλ. σε πμ για να λυσει ολες τις αποριες του!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση