Γενικά > Νέα Μέλη

Νέος στο αντικείμενο του αεροβόλου

(1/4) > >>

zetas:
Καλησπέρα παίδες κι απο μένα! Με την σκοποβολή γενικώς τα χω καλά καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολουμαι με την IPSC με πιστόλι.Έxω ένα tanfoglio stock2  9mm. Έχω μπεί στο τρυπάκι να αγοράσω αεροβόλο. Είμαι ήδη σε έρευνα εδώ και αρκετό καιρό αλλα η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί πολυ. Στο μυαλό μου το αεροβόλο ήταν κατι πιο απλό απ οτι ειναι στην πραγματικότητα!! Θα μπορούσα να σας πω οτι η σκοποβολή με πυροβόλα όπλα δεν είναι τόσο περιπλοκη για μενα. ::)

ajax:
καλως ηρθες φιλε..

γνωμη μου , ενα ελατηρίου για αρχή (old time classic) και σιγα σιγα διαβαζοντας και μαθαίνοντας, καταλήγεις κ σε προσυμπιεσμενου αν θες..

καλό διάβασμα..

zetas:
Έχει να πέσει πολύ μελέτη! ;D

MASTORAS:

--- Παράθεση από: zetas στις 18 Δεκεμβρίου, 2014, 23:35:53 μμ ---Καλησπέρα παίδες κι απο μένα! Με την σκοποβολή γενικώς τα χω καλά καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολουμαι με την IPSC με πιστόλι.Έxω ένα tanfoglio stock2  9mm. Έχω μπεί στο τρυπάκι να αγοράσω αεροβόλο. Είμαι ήδη σε έρευνα εδώ και αρκετό καιρό αλλα η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί πολυ. Στο μυαλό μου το αεροβόλο ήταν κατι πιο απλό απ οτι ειναι στην πραγματικότητα!! Θα μπορούσα να σας πω οτι η σκοποβολή με πυροβόλα όπλα δεν είναι τόσο περιπλοκη για μενα. ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλως ηρθες φιλε μου, ριξε μια ματια εδω: http://aerovolo.gr/forum/index.php/topic,6484.0.html  για να αποκομισεις μια γενικη εικονα και μετα αποφασιζεις.
Μην ξεχνας οτι το αεροβολο επιτρεπεται μονο για σκοποβολη βασει των νομων του κρατους.

panik:
Kαλως ηρθες!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση