Αγωνιστικό Αεροβόλο > Σκοπευτικος Ομιλος Πυργετου - "Ωριων"

Γνωριμία με το αθλητικό αεροβόλο - 02/Οκτωβρίου/2016

(1/4) > >>

Kyriakos87:
Ο Σκοπευτικός Ομιλος Πυργετου - Ωρίων διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ενα σκοπευτικό event για τους μικρούς μας φίλους.

Σκοπός ειναι να δούνε, να μαθουν, και να ρίξουν μικρά παιδιά με αεροβόλα με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, τον ασφαλή χειρισμό και την γνωριμία με το field target. Θα υπάρχει στημένο ενα βατό πεδίο με σιλουέτες σε λογικές αποστάσεις για να το ευχαριστηθούν.

Θα είμαστε ολοι εκει να δειξουμε στα παιδια ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ τους το αθλητικό μερος του αεροβόλου.

npmair:
Συγχαρητήρια. Τα παιδιά είναι το μέλλον στο κάθε τι !!

Και ενώ τα παιδιά, με την παιδική αφέλια και την άγνοια κινδύνου που έχουν, μια χαρά αφομοιώνουν και απολαμβάνουν τη χρήση του όπλου και τη σκοποβολή, χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να βρεθεί ο τρόπος ώστε να αποβληθεί η οπλοφοβία των γονέων.

Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί για να βοηθήσω....   :(

Kyriakos87:
Νικόλα σαν να εισαι εκει θα ειναι αλλωστε ειχες κανει και εσυ ενα session επανω στο FTP σου ;)

και με αφορμή το παρακατω που λες..
χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να βρεθεί ο τρόπος ώστε να αποβληθεί η οπλοφοβία των γονέων.

Μια Κυριακή που ημουν στο σκοπευτηριο ειχε ερθει μια οικογένεια με εναν νεαρό 12-13 ετών, οι ανθρωποι καμια σχεση με το σκοπευτηριο και τα οπλα απλά τους άρεσε η τοποθεσία και ηρθαν βολτα για καφε.
Με ειδε που γεμιζα λοιπον τα αεροβολα ο μικρος και ηρθε να δει, ευγενέστατο παιδι-ευχάριστο με ρωτησε αν μπορει να με κοιτάζει, και αφου ειδα και εγω τετοια πράγματα τον ρωτησα αν θα ηθελε να ρίξει. Σκάει χαμόγελο, αρχίζει να τρίβει χέρια και τον έπιασε ταχυκαρδία απο τη χαρά του.  Στρώνω κουτες με φυσίγγια καρεκλες και οτι αλλο έβρισκα για να τον βολέψω και σε λιγα λεπτα εχουμε ξεκινήσει να ριχνουμε σε σταθερο στοχο. Περιττό να πω οτι ακουσε τα παντα που του ειπα σφουγγάρι στην κυριολεξία, σκανδαλες, αναπνοή τράβηγμα.. να καθαρίσει το οπτικο και και και.. με αποτέλεσμα να φυγει με μια καρτέλα 10μετρου στοχου στα 25 μετρα οπου δεν εβγαλε βολίδα εξω απο το χαρτι και καταφερε να συγκεντρώσει και γκρουπ βολων. Γραψαμε πισω απο το χαρτι ημερομηνια, ωρα, βολίδες, οπλο, ονομα.. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.. το πηρε τρεχοντας στους γονείς του.. οι οποίοι δεν κρύβω οτι σνομπάρισαν τον μικρο, ο οποιός ζητούσε απλά ενα μπράβο να ακουσει. Αφου γκρινιαξε αρκετά τους καταφερε να τους σηκώσει απο τον καφε και να τους παει να δουνε τι εκανε και πως.. κόβω κινηση παω και εγω απο πισω να δω τι και πως.. Να μπαμπα εκανα αυτο, να μαμα κοίτα τι εμαθα.. τους ρωτάω αν θα ηθελαν να δοκιμάσουν, και ακουω ενα καταφατικό ΟΧΙ απο τον κυριο. Οπως θελετε απαντάω, αφου ομως βλέπω την κυρια να την τρωει το χερι. Παιρνω την ευκαιρια γεμιζω το Σ200 με JSB 8,4 και λεω ελάτε να δοκιμάσουμε αν θα τα πατε καλύτερα απο τον μικρο. Ριχνει μια βολη, (ουτε καν μεσα στο χαρτι αλλα δεν πειράζει, το σπλάχνο ριχνει καλυτερα :D :D) ξαφνιάζεται!!! ΩΧΧΧ μου λεει.. αυτο δεν κλωτσάει.. να ριξω αλλη μια?? ρωταει. Παμε παλι απαντάω.. Αφου βλεπω οτι τραβαει η ομάδα παιρνω αυτους, παραμασχαλα το CZ να παμε διπλα στις σιλουέτες τους προπονητηριου. Ριχνει ο μικρος και πέφτει μια σιλουέτα, αυτο ηταν και το μεγάλο πλήγμα για τον πατέρα του.. θα εχει μεγάλη γκρινια που δεν εχουνε αεροβολο σπιτι  ;D ;D Ριχνει και η κυριά, η οποια με τη δευτερη εριξε τη σιλουέτα. Ακρως ενδιαφέρον μου λεει με το χαμόγελο ως τα αυτια. Ειχανε γινει παιδιά και οι 2.

Το αποτέλεσμα ηταν να με φωνάζουν να ριξουμε Sporting και η αλλη δεν αφηνε το αεροβολο που τοσο σνομπάρισε στην αρχη για να ριξει ο μικρος.
Ανανεώσανε το ραντευου για της 2 Οκτωβριου, αλλα θελουνε λεει να προπονηθούν και στις 25 την προηγούμενη κυριακη του event. ;D ;D ;D

enduras1:
Μπραβο συνονοματε!
Θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει να σας δω και να μαθω περισσοτερα!

npmair:

--- Παράθεση από: Kyriakos87 στις 21 Σεπτεμβρίου, 2016, 09:31:24 πμ ---Νικόλα σαν να εισαι εκει θα ειναι αλλωστε ειχες κανει και εσυ ενα session επανω στο FTP σου ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, και μάλιστα ο μπόμπιρας με το πορτοκαλί γκρί καπελάκι με το νούμερο "78", φαίνεται πως με άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί στο τέλος σήκωσε και την κούπα  :D :D :D :D



Ομως, το "σαν να είμαι" δεν υποκαθιστά τη φυσική παρουσία!

Είμαστε ακόμα πολύ λίγοι και έχουμε πολύ (ομαδική) δουλειά και δρόμο μπροστά μας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή όλων μας στα δρώμενα να είναι, αν όχι αναγκαία, τουλάχιστον πάρα πολύ χρήσιμη!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση