Παράθεση από: amateursv στις 09 Μαρτίου, 2019, 09:42:09 πμΜιχαλη καλημερα...εισαι απο τους τυχερους φιλε...εγω απο το κλεισιμο του Σχιστου περασαν 5 χρονια χωρις να μπορω να κανω βολες (περασα και γω απο καναπε)...βρηκα τον αοφα και επρεπε να φανω αξιο και ενεργο μελος...απο αυτη την πλευρα το λεω γιατι τα περασα και επειδι μου αρεσε πραγματικα το κυνηγισα.....Καλο 3μερο σε ολους...Κυριοι καλησπερα Καλα και ευλογα τα ερωτηματα που εθεσε ο Μιχαλης ,ΑΛΛΑ τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα..Ο ΑΟΦΑ εκλεισε μια συμφωνια με τους ιδιοκτητες/διαχειριστες του ΣΚ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ και εχει αναλαβει και καποιες υποχρεωσεις εναντι αυτων. Κυριοι ειμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την λειτουργια του ΣΚ κατω απο προυποθεσεις που μας εχουν θεσει (ειδικοτερα τωρα που ξεκιναμε και μεχρι να μας γνωρισουν και να μας εμπιστευτουν) ..Εχουμε προβλεψει, για μελοντικη χρηση και απο μελη αλλων συλλογων (υπο προυποθεσεις ασφαλως)Δεν υπαρχει αντιρρηση ,εαν υπαρχουν μελη του ΑΟΦΑ που κανουν προπονηση ,να προσελθουν και καποιοι που επιθυμουν να ασχοληθουν με το ΦΤ..Αλλα σε καμια περιπτωση ΔΕΝ θα επιτρεψουμε ο εκαστοτε,αεροβολας να πηγαινει οποτε θελει ΜΟΝΟΣ του και να κανει χρηση των Πραγματων (περιουσιας του ΑΟΦΑ)Επισης ο ΑΟΦΑ εχει επενδυσει οικονομικα και θα συνεχισει να επενδυει για να γινει ο χωρος οσο ποιο καταληλος γινεται για τις προπονησεις και τους μελλοντικους αγωνες ft.Mεσα στο Σκοπευτηριο θα υπαρχουν φοριαμοι με φιγουρες ΦΤ και παρελκομενα για την συντηρηση τους ..Ολα αυτα ειναι Περιουσια του ΑΟΦΑ την οποια ασφαλως επιβαρινονται τα μελη μας ,νομιζω δεν ειναι δικαιο ,να επενδυουμε χρονο και χρημα και να μπαινει ο οποιοσδηποτε επιθυμει και να κανει χρηση η ενδεχομενως καταχρηση !!!,(μπορει να ριξει πχ στις φιγουρες με 6,35 .50 π/λ και να τις καταστρεψει η να τις παρατησει εξω και να χαθουν) ..ΥΓΥπαρχουν ΕΝΕΡΓΑ μελη αλλων συλλογων που εχουν προσφερει και συνεχιζουν να προσφερουν παρα πολλα στην αναπτηξη του ΦΤ.(για αυτους ΔΕΝ νομιζω να υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα να κανουν χρηση) ,γιατι ειμαστε βεβαιοι οτι θα διαχειριστουν τον χωρο και τον εξοπλισμο μας οπως πρεπει και οχι μονο..ΥΓ2Δεν ειμαστε κλειστο κυκλωμα οπως μας προσαπτουν καποιοι ,απλα επιθυμουμε να εχουμε ενεργα μελη που αγαπουν το αεροβολο και οχι ατομα που γραφονται επειδη επιθυμουν να αποκτησουν νομιμα καποιο οπτικο..ΥΓ3 Ασφαλως θα πρεπει να αναρωτηθουν καποιοι τι τους προσφερει στο αεροβολο η εγραφη σας σε καποιον ΣΚ ασχετο με το αντκειμενο και γιατι θα πρεπει να εχετε τα ιδια προνομια με τα μελη του ΑΟΦΑ
Μιχαλη καλημερα...εισαι απο τους τυχερους φιλε...εγω απο το κλεισιμο του Σχιστου περασαν 5 χρονια χωρις να μπορω να κανω βολες (περασα και γω απο καναπε)...βρηκα τον αοφα και επρεπε να φανω αξιο και ενεργο μελος...απο αυτη την πλευρα το λεω γιατι τα περασα και επειδι μου αρεσε πραγματικα το κυνηγισα.....Καλο 3μερο σε ολους...
Εφόσον έχεις δεσκ σε άλλο σύλλογο η εγγραφή σου στον αοφα περιλαμβάνει ένα πολύ μικρό κόστος αφού δεν έχεις να πληρώσεις ξανά την ομοσπονδία. Επίσης ο κάθε σύλλογος προσπαθεί το καλύτερο για τους αθλητές του, και οι αθλητές με την συνδρομή τους ενισχύουν τους εκάστοτε συλλόγους. Για εμένα δεν νοείται αεροβολας που χώνει χρήματα σε όπλα να μην είναι Γραμμενος στον ΑΟΦΑ ακόμα και αν έχει ΔΕΣΚ σε άλλο σύλλογο. Τα υπόλοιπα τα είπε πολύ ωραία ο Κώστας.