Γενικά > Νομικά Θέματα

Απάτη με πρόσχημα την αγορά μέσω αγγελιών

(1/2) > >>

VICTOR:
ΠΡΟΣΟΧΗ 6946564546 απατεώνας για αγγελίες. Δήθεν ενδιαφέρεται να βάλει χρήματα σε λογαριασμό ,αλλά τελικά παίρνει. ΜΗΝ ΠΑΤΉΣΕΤΕ ΑΠΟΔΟΧΉ σε αυτά που σας λέει. Αν θέλετε σας δίνω περισσότερες πληροφορίες. 2 περιστατικά σε μια μέρα και τρίτο δικό μου αλλά δε το σήκωσα.
Ο συγκεκριμένος "κύριος" συστήνεται ως Μανώλης (δε θυμάμαι το επίθετο που δηλώνει) και προσπαθεί να καθοδηγήσει τον πωλητή σε συναλλαγή με τρόπο πληρωμής μέσω της επιλογής της Τράπεζας Πειραιώς "Λεφτά στο Λεπτό". Εκεί ουσιαστικά αντί να πληρώσει αυτός, οδηγεί τον πωλητή να του μεταφέρει χρήματα. Υπάρχουν πολλά περιστατικά που προέκυψαν και από άλλους αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

destro:
Καλησπέρα σε όλους

Καινούργιο περιστατικό πρίν λίγες ημέρες και σε εμένα! Ίδια διαδικασία ακριβώς!!
Το τηλ ήταν το : 695 550 9155 και μου συστήθηκε ως "Μανώλης από Πάτρα"!! Από ότι φαίνεται το έχει κάνει σύστημα!!
Ευτυχώς θυμήθηκα το περιστατικό που έχει αναφερθεί μαζί με άλλα στο Φατσοβιβλίο και μίλησα με τον Βίκτωρα.

Μεγάλη Προσοχή!!!

alpha-63:
Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με τις απόπειρες Απάτης με πρόσχημα την αγορά μέσω αγγελιών που έχετε βιώσει, θεωρώ και συστήνω να ενημερώσετε το αντίστοιχο τμήμα της Γενικής Δ/νσης Ασφάλειας Αθηνών / Υπηρεσία Ηλεκτρονικού εγκλήματος το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ! ώστε να προστατευθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα

KONI:

--- Παράθεση από: alpha-63 στις 18 Μαΐου, 2020, 14:38:48 μμ ---Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με τις απόπειρες Απάτης με πρόσχημα την αγορά μέσω αγγελιών που έχετε βιώσει, θεωρώ και συστήνω να ενημερώσετε το αντίστοιχο τμήμα της Γενικής Δ/νσης Ασφάλειας Αθηνών / Υπηρεσία Ηλεκτρονικού εγκλήματος το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ! ώστε να προστατευθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα

--- Τέλος παράθεσης ---


Έχω στείλει email στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιεί ( 6955509155,6946564546,6949974175,6947985055) ο Μανώλης Λαμπρινός κάτοικος Πειραιά-Σαλαμίνας-Σαντορίνης κλπ αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα.Καλό είναι όσοι έχουν βάλει αγγελίες να κάνουν μία επαφή στο κινητό τους με αυτά τα τηλέφωνα και να γράψουν σαν όνομα (Μανώλης Απατεώνας) ώστε να είναι προετοιμασμένοι αν τους πάρει.

drakos320:

Με τοσα τηλεφωνα .  .  .  santa Barbara μυριζει .

Αντικαταβολη λοιπον εξαρχης για αγοροπωλησια και τελος .
Ακομη και η συναλλαγη χερι με χερι σε περιοχη περιεργη ,
ειναι επικινδυνη . Η εποχες εχουν αλλαξει παρα πολυ . 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση