Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Ίδρυση Συλλόγου "ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ - ATTICA AIRGUNNER'S CLUB"

<< < (9/10) > >>

enduras1:
Και εμενα με ενδιαφερει παιδια οποτε αν μπορειτε βαλτε περισσοτερες πληροφοριες εδω.

Γιαννης Κ.:

--- Παράθεση από: enduras1 στις 12 Σεπτεμβρίου, 2016, 15:15:33 μμ ---Και εμενα με ενδιαφερει παιδια οποτε αν μπορειτε βαλτε περισσοτερες πληροφοριες εδω.


--- Τέλος παράθεσης ---
+1

destro:
Αγαπητοί Φίλοι



Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση σας όσον αφορά το θέμα της ιστοσελίδας μας. Δυστηχώς παρά τις προσπαθειές μας δεν έχει καταστεί ακόμα εφικτό να λειτουργεί όπως θα έπρεπε και για αυτό είμαστε υπόλογοι απεναντί σας.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρετε πως ο σύλλογος μας δεν στηρίζεται σε μια ηλεκτρονική προσωπικότητα αλλά έχει βαθύτερες ρίζες και αξίες. Έτσι λοιπόν από συστάσεως πάντα είχαμε τις πόρτες μας ανοιχτές σε όλους τους φίλους του αεροβόλου ανά την Ελλάδα όντας στην ουσία ο μόνος σύλλογος που ασχολείτο με αθλήματα άγνωστα στην πατρίδα μας.

Πάγια θέση μας στην εγγραφή νέων μελών ήταν, είναι και θα είναι η προσωπική επαφή. Δεν θέλουμε άγνωστα μέλη που θα εξαγοράζουν την ταυτοτητά μας με μια συνδρομή, αλλά που στην ουσία θα μας είναι απολύτως ξένοι.

Το φιλόξενο προπονητήριο μας στην Ελευσίνα, οι αγώνες των ενδοσυλλογικών μας πρωταθλημάτων, αλλά και οι ανοιχτοί αγώνες που διοργανώνουμε ανά την Ελλάδα, είτε με την αρωγή του Συνδέσμου Θεσσαλίας και Βορείου Ελλάδος του συλλόγου μας, είτε με την συνδρομή σπουδαίων συλλόγων όπως ο Ωρίωνας,ο ΑΟΣΚ κτλ. είναι ανοιχτοί σε όλους ούτως ώστε να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε.

Επί του παρόντος συνεχή ενημέρωση μπορείτε να βρείτε από τα θέματα αυτής εδώ της ενότητας αλλά και από την σελίδα μας στο ''Φατσοβιβλίο'', μέχρι να αποκατασταθεί φυσικά πλήρως και ικανοποιητικά η ιστοσελίδα του συλλόγου.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε γύρω από τον σύλλογό μας μην διστάζετε να ρωτήσετε. Φυσικά δεν είμαστε μηχανές απαντήσεων, όμως δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας φίλος που να μπορεί να ισχυριστεί οτι τον αγνοήσαμε, ακόμα και αν καμιά φορά καθυστερήσαμε να καλύψουμε τις απορίες του, ενώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Φ.Α όπως και τα παλαιότερα μέλη θεωρώ πως είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν όσους μας προσεγγίζουν.

Το προπονητήριο μας στην Ελευσίνα λειτουργεί κάθε Σάββατο 15:00-20:00 και κάθε Κυριακή 10:00 με 15:00.  Όσοι φίλοι θέλουν, κατόπιν συννενόησης μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο για να γνωριστούμε προσωπικά.

Να θυμάστε όλοι πως για εμάς η παρουσία και η παντί τρόπω ενισχυσή σας είναι πηγή δύναμης σε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.




Εκ μέρους όλου του Δ/Σ και φιλικά προς όλους


Γενικός Γραμματέας    Α.Ο.Φ.Α

Μπάμπης Καραμποϊκης

mikesf:
Η λειτουργία του site τεχνικά έχει αποκατασταθεί.

destro:
Πανταχού παρών ο φίλος Μιχάλης και πάντα ανιδιοτελώς.

Τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά!!! :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση