Γενικά > Εισαγωγή στον κόσμο του αεροβόλου

Πρόλογος προς τον αρχάριο

(1/6) > >>

snipAIR:
   Καλως ηλθες φιλε επισκεπτη και μελλοντικε αεροβολιστη
       
         Στη σημερινη εποχη που χαρακτηριζεται απο την αλματωδη τεχνολογικη αναπτυξη σε ολους τους τομεις οπως και αυτον των οπλων ,ενα ειδος τους καταφερνει ακομη να διατηρει τη μαγεια και τον ενθουσιασμο των πρωτων ημερων και αυτο ειναι το αεροβολο
         Παρολο που η εξελιξη δεν το αφησε "απεξω" ,Θα διαπιστωσεις οτι οι ιδιες αρχες σκοπευσης που πανω τους πειραματιζοσουν οντας παιδι,εξακολουθουν να ισχυουν και τωρα,...με τη διαφορα οτι εχεις πλεον στα χερια σου κατι που σου μιλαει,κατι που αποτελει πλεον ενα φινο κομματι εξοπλισμου ακριβειας .Ενα οπλο που οντας τελειο περιμενει εσενα να γινεις ανταξιο του και μαζι να πετυχετε στοχους μακρυνους και δυσδιακριτους.Ενα οπλο που οταν καταφερεις να το καταννοησεις θα σε κανει κοματι του που δυσκολα θα μπορεσεις να αποσπαστεις απο αυτο.
     Για την ακριβεια,και συνεχιζοντας να διαβαζεις αυτο εδω το φορουμ θα διαπιστωσεις και μονος σου οτι ολα οσα ηξερες ως τωρα για τα οπλα και τη σκοποβολη ηταν λιγα .Ολες οι ταπεινες γνωμες περι του "παιδικου "αεροβολου λανθασμενες.
         Θα δεις επισης οτι με το Μερακι αυτο ασχολειται πολυς κοσμος ,εμπειρος και συνετος ,κοσμος αγνος και ταυτοχρονα "τριμμενος"στο θεμα.Κοσμος που αλλοτε θα σου εμπνευσει μεγαλο σεβασμο και αλλοτε θα σε κανει να εξοργιστεις ισως.Ομως να ξερεις οτι ολοι μας ειμαστε κατα βαθος παιδια, που καμια φορα γινομαστε λιγο περισσοτερο παθιασμενοι απ οτι πρεπει.
          Διαβαζοντας αυτο εδω το φορουμ να ξερεις οτι αποτελει την πρωτη  αυταρκη κινηση στα ελληνικα διαδικτυακα δεδομενα και οτι μεσω της θα επιτευχθουν παρα πολλα πραγματα που θα οφελησουν την πανελληνια αεροβολιστικη κοινοτητα.
      Για τον λογο αυτο παρακαλεισαι για δυο πραγματα.Καταρχην την εγγραφη σου γιατι αυτη θα προσθεσει αλλο ενα μελλος στην οικογενεια μας,βοηθωντας εσενα κατα το δυνατον αλλα και ολους εμας ως προς το να γινουμε περισσοτεροι.
          Να γνωριζεις παντα οτι οι αεροβολαδες αποτελουν την elite των σκοπευτων αναμεσα σε ολους τους  ενασχολουμενους με οπλα Αθλητες .Οτι το αεροβολο μας αποτελει ολυμπιακο(και οχι μονο )αγωνισμα.
      Να γνωριζεις επισης οτι το αθλητικο μας πνευμα ΚΑΙ η διψα μας για γνωση δεν αναγνωριζεται στην ιδια μας τη χωρα σε ολες του τις προεκτασεις και αυτο αποτελει μεγαλη στενοχωρια για εμας ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
         Το αεροβολο ειναι ενα πολυπλοκο εργαλειο τοποθετησης βολης και επιτευξης μεγαλων συγκινησεων για τον αφοσιωμενο χομπιστα και ετσι θα ειναι για παντα γιατι ειναι ενα "δυσκολο"οπλο.Το "δυσκολο"ομως απευθυνεται στους ηπερηφανους και τους αξιους σκοπευτες,και οταν καποια στιγμη στο χερι τους γινει ευκολο, τοτε εχει κατακτηθει το συμπαν!
         Αφιερωμενο στη λαμψη του νου που λουστηκε την ταχυτητα και ευθυτητα του αεροβαλομενου κομματιου μολυβιου και που μαζι πετυχαν στοχους απιστευτους.
                Καλως ηλθες
                                        snipAIR 
 

       

Einhorn:
Διακόσια Εβδομήντα Έξι ΜΕΛΗ και μόνο 76 αναγνώσεις στο παραπάνω πανέμορφο κείμενο του μέλους snipAIR. Τουλάχιστον οι 16 από αυτές έχουν γίνει από εμένα, που δεν χορταίνω να διαβάζω το όμορφο κείμενο που έχει πολλά να προσφέρει "γράφωντας" στο μυαλό του νέου χρήστη-αεροβολιστή!
Γράφω μόνο και μόνο για να φέρω στην επιφάνεια αυτό το θέμα, που δεν έλαβε καμία απάντηση και που από μόνο του είναι απάντηση σε πολλά που ειπώθηκαν τελευταία!

sniperman:
Όντος καλό!!
Καλό ξεκίνημα σε όσους αρχιζουν τώρα!!

Fousk@S:
πραγματι πολυ καλη εισαγωγη!!!! ;)

solidsaraken:
Καταπληκτική εισαγωγή.
Συγκινήθηκα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση