μπράβο Γιώργοoooooo ωραίο βίντεο ωραία και τα κομπιουτερακιά σας
Παράθεση από: NEKFJR στις 22 Μαΐου, 2012, 11:33:53 πμgiorgosp έχω το rohm twinmaster match.Αν σ'ενδιαφέρει στείλε ΠΜ να στό δώσω για να το δοκιμάσεις πρίν ξεπαραδιαστείς.Οι καιροί είναι δύσκολοι.Είμαι Ηράκλειο Κρήτης.Τεράστιο ευχαριστώ στο Νεκτάριο που με άφησε άφωνο με την εμπιστοσύνη και τη φιλικότητα του! Σκίστηκε στα τηλέφωνα, συναντηθήκαμε παρόλο που τον έστησα και μου έδωσε το πιστόλι του (τέζα φουσκωμένο) να το πάρω για δοκιμή και να του το επιστρέψω όποτε τελειώσω, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό! Μέχρι και βολίδες με ρώτησε αν έχω να μου φέρει! Πραγματικά τις μέρες μας σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και τους αξίζουν μεγάλα μπράβο & ευχαριστώ αφού το λιγότερο που πετυχαίνουν είναι να προάγουν και εξαπλώνουν τον αεροβολισμό και την ευγενή άμιλα μεταξύ ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα ..
giorgosp έχω το rohm twinmaster match.Αν σ'ενδιαφέρει στείλε ΠΜ να στό δώσω για να το δοκιμάσεις πρίν ξεπαραδιαστείς.Οι καιροί είναι δύσκολοι.Είμαι Ηράκλειο Κρήτης.
Καλα οταν λες "25m ISSF rimfire" εννοεις σκοποβολη σε ανοιχτο χωρο χωρις κανονισμους ετσι?
Ωραιος ο Νεκταριος. Σε ποιο συλλογο εισαι? Ζητα να δοκιμασεις και ενα κανονικο αγωνιστικο, και θα δεις οτι ειναι η μερα με τη νυχτα με το Rohm...
Τι νεα απο τη δοκιμη του Rohm?
Ωραιοτατα!Απο οτι βλεπω απο την υπογραφη σου εχεις ηδη επιλεξει και προχωρας Με τα παιδια του ΠΑΣ θα προπονεισαι στο αεροβολο?Να τους προσεχεις γιατι ειναι επιρρεπεις σε κρεπαλες, ειδικα αυτος ο Ανταλκιδας και οι υπολοιποι δεν ειναι και καλυτεροι.Πολυ καλα παιδια και ελπιζω να γινει τελικα η Μαχη της Κρητης για να εχουμε ευκαιρια να τους ξανασυναντησουμε.Αν θες, να ποσταρεις τις εμπειριες σου απο την εισοδο στο αγωνισμα και να τις συζηταμε.