Πολύ άσχημο αυτό που συνέβη φίλε Λευτέρη, φαίνεται πώς έπεσες σε "οικολόγους" της κακιάς συμφοράς (ή μήπως "οικωλόγους") η δε συμπεριφορά σου ήταν η ενδεδειγμένη. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ή προσπάθειας έστω έναρξης ενός διαλόγου μαζί τους, οι περισσότεροι είναι "πορωμένοι" και φέρουν τις κλασσικές παρωπίδες που τους φορά η "οργάνωσή" τους όταν τους "στρατολογεί". Η διαφήμιση πρός τα έξω με κάθε τρόπο της συγκεκριμένης "ιδιότητάς" τους και η επιβολή των απόψεών τους σε "αντιπάλους" ή αδαείς που δεν έχουν ασχοληθεί σε βάθος με αυτά τα θέματα (με τις πλάτες βέβαια της εκάστοτε νομοθεσίας) τονώνει το "εγώ" τους όσο τίποτε άλλο.
πως γινεται ρε παιδι μου ολοι αυτοι οι θολοκουλτουριασμενοι οικολογοι να προερχονται απο τις τσιμεντοχαβουζοπολεις? Να μην εχουν σχεση με τη φυση και στην τελικη να προκαλουν το μεγαλυτερο κακο? Απο την στιγμη που εισαι παρανομος και το ξερεις λες δε παει στο διαολο και κανεις πισω. οκ . Απο την αλλη καλο ειναι να υπαρχει μια καλα τεντωμενη βοιδ@πουτσα στο αμαξι σαν εργαλειο διαπραγματευσης με ανθρωπους που δεν παιρνουν απο λογια.Ασχετο το ενα με το αλλο βεβαια και τυχερος ηταν ο φιλος μας αφου η υστερικια που κατα πασα πιθανοτητα καθε βραδυ πλακωνεται στα στιλνοξ τα λεξοτανιλ και τα ζαναξ δεν καλεσε την αστυνομια ... παω στοιχημα οτι εχει και μικροσκοπικο σκυλακι το οποιο το φιλαει και στο στομα αφου πρωτα αυτο εχει καθαρισει οσα σημεια του σωματος του μπορει να φτασει με τη γλωσσα του. Πιστευω να το διασκεδασα το θεμα αλλα παντα μενει η πικρια για τον τροπο μου αντιμετωπιζεται η σκοποβολη γενικοτερα και το αεροβολο πιο συγκεκριμενα στην Ελλαδα.Ισως να φταιει η λογικη οτι ενα οπλο ειναι ενα εργαλειο που σκοπο εχει να αφαιρεσει μια ζωη και οχι οτι ενα οπλο ειναι ενα εργαλειο ακριβειας.
..... και τυχερος ηταν ο φιλος μας αφου η υστερικια που κατα πασα πιθανοτητα καθε βραδυ πλακωνεται στα στιλνοξ τα λεξοτανιλ και τα ζαναξ δεν καλεσε την αστυνομια ...