Ναι ή νομοθεσία πάσχει, αλλά εάν μου επιτρέπεται μην τα ρίχνουμε όλα εκεί! ίσως πολλοί διαφωνήσουν,όμως θα πρέπει να σας εφιστήσω την προσοχή σε μερικά πραγματάκια, πχ. και για του λόγου το αληθέςτον πιο πάνω κύριο, δεν τον έπιασε κανένας αστυνομικός να τον πάει αυτόφωρο, και ούτε φταίει το αεροβόλο, και με σφεντόνα να ήταν πάλι το ίδιοθα γινόταν, δεύτερον θα πρέπει να ξέρετε ότι και νερά στο δρόμο εάν ρίξετε, εάν γίνει καταγγελία θα πάτε στο τμήμα και πιθανόν στο αυτόφωρο!Εννοώ ότι, οτιδήποτε ενοχλήσει κάποιον συμπολίτη μας, αυτός μπορεί να κάνει καταγγελία και η συνέχεια στο τμήμακαι στο Δικαστήριο, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το σύστημα είναι χάλια, και δεν φταίνε πάντα οι αστυνομικοί! μου έχει συμβεί στην καριέρα μου καιέχω τιμωρηθεί ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, γιατί προσπάθησα να συμφιλιώσω δύο πολίτες που είχαν πρόβλημα, αφού συμφώνησαν ότι έπρεπενα λυθεί το πρόβλημα χωρίς Δικαστήρια και αυτόφωρα, την επόμενη μέρα ο καταγγέλλων το ξανασκέφτηκε και μου έκανε αναφορά γιατί δεν ενήργησα κατά τον νόμο!!! Προσπάθησα να συμφιλιώσω δύο ανθρώπους, και αυτοί με τιμώρησαν! και μην νομίζεται οτι αυτά γίνονται σπάνια, το αντίθετο.Τα συμπεράσματα δικά σας!
Τα πρώτο(Diana 100) το χρησιμοποιώ με μικρομετρικά σκοπευτικά,μιάς και αυτή είναι η φύση του(αγωνίστικο όπλο για 10m).Το δε δεύτερο(Beeman R9),το χρησιμοποιώ ενίοτε με διoπτρα(ανάλογα το είδος σκοποβολής) μιάς και την έχω ενταγμένη στο δελτίο για τα πυροβόλα όπλα μου.Όπως βλέπετε λοιπόν κανένα πρόβλημα με την νομοτυπία.
Δεν είπε ότι είναι νόμιμος ... είπε "Νομότυπος" .
Επίσης η ευστροφία και η σωστή αντίληψη των παραμέτρων σε δεδομένη στιγμή δεν αντικαθιστάτε από τύπους νόμους και δικαιώματα που ίσως αργότερα μας δικαιώσουν ή όχι.