ευχαριστω ρε παιδια θα το ξαναπαω να του τα πω κι αυταμηπως τελικα φτιαχτει και το χαρω!!!να στε καλα ολοι
μήπως κάποιος γνώστης θέλει να μου -μας εισάγει στην χρήση του μικρομετρικού - αγωνιστικού σκοπευτικού; και δεν μιλώ για τα κλικ πανω κάτω κλπ. αλλά το άλλο. αυτό το αιωρούμενο κεντράρισμα...
συγχαρητηρια, μολις ανακαλυψες το ακριβεστερο και απλουστερο συστημα σκοπευσης !! αν το βλεπεις μπορεις και να το πετυχεις...η διοπτρα ειναι το ιδιο συστηματακι μεσα σε ενα σωληνα με φακους για μεγεθυνση του στοχου
ΜΗΝ τα κοιτάς αυτά ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΛΕΩ...Ο npmair έχει ένα ωραιότατο "μικρομετρικό σκοπευτικό δι'ηλικιωμένους κυρίους",που πρέπει νά'ναι σχετικά οικονομικό...
Και γω θέλω κάποιες επεξηγήσεις. Σκοπεύοντας/δοκιμάζοντας το φτηνιάρικο μικρομετρικό μου στο CZ200Τ, στις λίγες βολές που έριξα να δω τι κάνει το όπλο, χωρίς να κεντραρω με προσπχή τον μπροστά κ τον πισω κύκλο αλλά απλά τοποθετώντας τον μπροστά στο κέντρο του στόχου μου πήγαιναν όλες οι βολίδες σωστά, εκεί που στόχευα , περίπου δέκα μέτρα, με στήριγμα για το οπλο μονο μπροστά.. Είναι λογικό ή απλά σύμπτωση;Χάζευα επίσης κάτι σκοπευτικά της centra και της mec και έμεινα κόκκαλο απο τιμές. 450-500 ευρώ και πάνω μόνο το πίσω και έξτρα οι ίριδες, φακοί κλπ.Αξίζουν ρε παιδιά αυτά τα χρήματα; Δεν πιατεύω να είναι χαζοί όλοι αυτοί που τα αγοράζουν..
Εχει ξεκινησει και τα μεταλλια με τον Campriani που ειναι και ο συμβουλος εξελιξης του τουφεκιου