Μην παρεις το Εvolution δε λεει η αναλογια τιμης. Το 700 Αlu πολυ δημοφιλες και πετυχημενο.Το Steyr ειναι ωραιοτατο και βγαινει και σε αριστερο μοχλο.. δεν εχει σχεση αν εισαι αριστεροχειρας αναγκαστικα ειναι θεμα στασης και γουστου.Υπαρχει Walther LG300XT προς πωληση στο Βυρωνα 1000 ευρω μαζι με σακακι και παπουτσια... O αντικαταστατης το LG400 μαλλον ακριβουτσικο ακομα.Το 8002 ειναι ενα μοντελο πισω, αλλα το 9003 ειναι τσουχτερο και διαφορα επι στοχου προφανως δεν εχει ειναι θεμα τι κοντακι θα παρεις περισσοτερο...
Βουρ στο dry firing στο σπιτι τωρα!
....σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ήθελα να μοιραστώ την χαρά μας και του τόνισα και εγώ, ως οφείλω και πρέπει, πως ο προπονητής του για να του παραχωρήσει αυτά τα προνόμια και να τον έχει κοινωνό της εμπιστοσύνης του, αναλαμβάνει και αυτός την δεύσμευση να είναι στο εξής ακόμη πιό συνεπής, πιό σοβαρός και πιό αποδοτικός στις υποχρεώσεις απέναντι στον Σύλλογό του, τον προπονητή του, τους συναθλητές και τελευταία στον εαυτό του... Κλείσιμο ματιού
Παράθεση....σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, ήθελα να μοιραστώ την χαρά μας και του τόνισα και εγώ, ως οφείλω και πρέπει, πως ο προπονητής του για να του παραχωρήσει αυτά τα προνόμια και να τον έχει κοινωνό της εμπιστοσύνης του, αναλαμβάνει και αυτός την δεύσμευση να είναι στο εξής ακόμη πιό συνεπής, πιό σοβαρός και πιό αποδοτικός στις υποχρεώσεις απέναντι στον Σύλλογό του, τον προπονητή του, τους συναθλητές και τελευταία στον εαυτό του... Κλείσιμο ματιούΕτσι το σκεφτόμουν και εγώ έως την στιγμή που έκανα μια κουβέντα με τον προπονητή μου σχετικά με το τι χρειάζεται για την εξέλιξη στην σκοποβολή....
και τελευταία στον εαυτό του...