Ποιος σου ειπε οτι ειναι νομιμες οι διοπτρες μεσα στο ΚΕΒΟΠ???
ο thorin είναι ευστοχος 100%. δεν συνηθίζει να αστοχεί .. έχουμε εξάλου συχνό ανταγωνισμό σε επίσημους αγώνες.το ότι "ενίσχυσες" την διαπραγματευτική σου θέση δεν σε έχει κάνει 100% άτρωτο, πόσο μάλλον όταν ένα όργανο του νόμου εφαρμόσει τον νόμο.
Δεν υπαρχει άρνηση, υπάρχει μονο η πραγματικότητα.Καποιοι την βλέπουν κάποιοι όχι.
Παράθεση από: altsam στις 09 Απριλίου, 2013, 21:13:56 μμΠαράθεση από: tassos στις 09 Απριλίου, 2013, 20:22:58 μμ Oι νομικοί που σε συμβούλεψαν σου έδωσαν και κάποιο ενυπόγραφο εντυπο με την υπογραφή τους που εξηγεί κάποια πράγματα ή είναι προφορικές αόριστες εκτιμήσεις και ερμηνείες ? Ναι ενυπόγραφ(α) τα οποία και χρησιμοποίησα μετά στον διάλογο μου με τις αρχές. Ναι ο νόμος δεν λέει ότι πρέπει να έχεις σκοπευτική ιδιότητα για να ασχοληθείς με το αεροβόλο... θεώρησα όμως ότι ενισχύει την διαπραγματευτική μου ικανότητα απέναντι στις αρχές οπότε και το έπραξα. Επίσης η σκοπευτική ιδιότητα μου δίνει το ελεύθερο να ρίχνω 500+ σφαιράκια κάθε Κυριακή στο βουνο (είσοδο στο σκοπευτήριο δηλαδή) με την διόπτρα μου παρακαλώ...... χωρίς να φοβάμαι γείτονες - περαστικούς και κάθε λογής "οικολόγους" που μπορεί να με καταγγείλουν.Α γειά σου. Αυτό σου είπα και εγώ, ο νόμος δεν είναι διαπραγματεύσιμος, οι αρχές όμως...Να σου πω εγώ έναν άλλο τρόπο; Αποκτάς στρατιωτική ταυτότητα και τα προβλήματα λύνονται λόγω συναδελφικότητας :-)
Παράθεση από: tassos στις 09 Απριλίου, 2013, 20:22:58 μμ Oι νομικοί που σε συμβούλεψαν σου έδωσαν και κάποιο ενυπόγραφο εντυπο με την υπογραφή τους που εξηγεί κάποια πράγματα ή είναι προφορικές αόριστες εκτιμήσεις και ερμηνείες ? Ναι ενυπόγραφ(α) τα οποία και χρησιμοποίησα μετά στον διάλογο μου με τις αρχές. Ναι ο νόμος δεν λέει ότι πρέπει να έχεις σκοπευτική ιδιότητα για να ασχοληθείς με το αεροβόλο... θεώρησα όμως ότι ενισχύει την διαπραγματευτική μου ικανότητα απέναντι στις αρχές οπότε και το έπραξα. Επίσης η σκοπευτική ιδιότητα μου δίνει το ελεύθερο να ρίχνω 500+ σφαιράκια κάθε Κυριακή στο βουνο (είσοδο στο σκοπευτήριο δηλαδή) με την διόπτρα μου παρακαλώ...... χωρίς να φοβάμαι γείτονες - περαστικούς και κάθε λογής "οικολόγους" που μπορεί να με καταγγείλουν.
Oι νομικοί που σε συμβούλεψαν σου έδωσαν και κάποιο ενυπόγραφο εντυπο με την υπογραφή τους που εξηγεί κάποια πράγματα ή είναι προφορικές αόριστες εκτιμήσεις και ερμηνείες ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δελτιο κατοχης αεροβολου...Η πρακτικη ειναι στην ΣΚΟΕ.Τα Μ1 και τα Enfield μην τα πιασουμε καν γιατι ειναι εκει και αν ειναι νομιμα εκει...
Παράθεση από: Thorin στις 09 Απριλίου, 2013, 20:33:44 μμΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δελτιο κατοχης αεροβολου...Η πρακτικη ειναι στην ΣΚΟΕ.Τα Μ1 και τα Enfield μην τα πιασουμε καν γιατι ειναι εκει και αν ειναι νομιμα εκει...και ομως φιλε ειναι νομιμα εδω εχουμε και mauser k 98k νομιμοτατοστην πρακτικη παιζει και τουφεκι.
Ας το λήξουμε εδώ...
...πολλοί διαβάζουμε με υπομονή και "ανάμεσα στις γραμμές" !...θα διαφωνήσω με την κόκκινη παράγραφο σου, ενδιαφέροντα θέματα και πράγματα βρίσκουμε και στις όποιες αντιπαραθέσεις, αρκεί βέβαια να κινούνται στα θεμιτά και αποδεκτά για όλους πλαίσια της ευγένειας και των αξιοπρεπών τόνων, όπως και έγινε στο παρόν. Θα σε προέτρεπα να συνεχίσεις την κουβέντα που άρχισε, πολλά όμορφα, καλά και σωστά ξεκίνησαν από αντιπαραθέσεις...ειδικά από μέλη με γνώσεις και πείρα στην σκοποβολή ...υγ : Χειρίζεσαι την γλώσσα και τον λόγο τον κατέχεις, άσε τον Henry, θα περίμενα κάτι πιό Ελληνικό από εσένα