Δεν εννοω το ζητουμενο της συζητησης
Ο νόμος για τα όπλα με όσες αναθεωρήσεις και αλλαγές μπόρεσα να βρω:http://www.scribd.com/doc/126405310/%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BDΔεν έχω γράψει μόνο τα εδάφια που αφορούν τον στρατό και τις μεταφορές για κουριερ και ταχυδρόμους. Συνολικά περιέχονται οι νόμοι:2168/1993, 2334/1995, 2452/1996, 3065/2002, 3169/2003, 3944/2011, 4028/2011Αν υπάρχει κάποιος που δεν τον έχω λάβει υπόψη μου πείτε μου να τα διορθώσω. Στο τέλος έχω βάλει και τα παράβολα που ζητάει η Ελ. Αστυνομία για τις άδειες κλπ. από το επίσημο site. Με κίτρινο έχω μαρκάρει τα εδάφια για τα αεροβόλα.
landropov3 καλημέρα. Θα ήθελα προσωπικά να σε ευχαριστήσω για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσες για να παραθέσεις προς ενημέρωση μας, μελέτη και συζήτηση όλο αυτόν τον όγκο εγγράφων φροντίζοντας πρώτα να τον βάλεις σε τάξη και να είναι η μελέτη ευκολότερη και αποδοτικότερη για τους περισσότερους φίλους... Οι συντονιστές ας κρίνουν και ας μεταφέρουν την προσπάθεια του μέλους landropov3 στην βιβλιοθήκη μας όπου και θα πρέπει μιά τόσο συγκεντρωμένη πληροφόρηση νόμων και διατάξεων που μας αφορούν να είναι εύκολα προσβάσιμη στην πορεία ..
6. Επιτρέπεται h εισαγωγή χωρίς άδεια από χώρες μέλη ττης Ε.Ο.Κ.:Εισαγωγή θεωρείται και η ταχυδρομική αποστολή από εξωτερικό η εννοεί εισαγωγή με μεταφορά από το φυσικό πρόσωπο ιδιοκτήτη από ταξίδι στο εξωτερικό επίτηδες δεν αναφέρουν πουθενά ταχυδρομεία
Η προταση σου στο ε) δεν εχει βαση.Πρεπει να ειναι αθληματα της ομοσπονδιας λεει ο νομος οχι οποιοδηποτε αθλημα στο κοσμο.Αθληματα που υπαρχουν επισημα στην Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου.
Υπουργική απόφαση 4325 του 1999Άρθρο 1:1.Ως όπλα σκοποβολής θεωρούνται τα όπλα τα οποία προβλέπονται από τους κανονισμούς των αντίστοιχων Διεθνών Ομοσπονδιών και τους κανονισμούς της οικείας Ομοσπονδίας της χώρας μας.
Στην Αμερικη εχει κατηγορια full auto σε μερικες πολιτιες στη IDPA, ζητα αδεια για UZI, υπαρχει ομοσπονδια