Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

ΑΟΦΑ-AAC, η ιστορία και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

<< < (2/2)

ssbk23:
Συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια σε όλους.Δεν είχα εώς τώρα την τιμή να γνωρίσω κανένα από τα άτομα που ασχοληθήκαν με αυτό το πραγματικά δύσκολο και πολυέξοδο έργο.Λυπάμαι, χωρίς παρεξήγηση, που δεν ζητήθηκε η βοήθεια μας, έστω στο οικονομικό κομμάτι μέσα από το forum, γιατί πιστεύω ότι πολλόι από εμάς θα ήθελαν να συνεισφέρουν.Αν και οι γνώσεις μου και το μεράκι μου γύρω από το αεροβόλο δεν είναι συγκρίνονται με τις δικές σας, ακόμα και αν δεν έχω κάποιο "καλό" αεροβόλο, και τα οικονομικά μου δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό για αγορά ενός αξιόλογου όπλου, θα προτιμούσα να "επενδύσω" αυτά χρήματα για την συνέχεια και την υποστήριξη αυτού του συλλόγου.
Και πάλι συγχαρητήρια και εύχομαι κάποια στιγμή να σας γνωρίσω και από κοντά σύντομα.

Καραγκούνης Βασίλης

alpha-63:
...θα κρατήσω "αυτή την θετική ενέργεια" που αποπνέει το μήνυμα σου, φίλε μας, γιατί είναι το πιό ουσιαστικό για την πορεία στο μέλλον. Επιλέχτηκε ο δύσκολος αργός και δύσβατος δρόμος από όλους τους ιδρυτές του ΑΟΦΑ ομόψυχα και με σύνεση, αποφύγαμε την παγίδα "να κόψουμε δρόμο..." και σε πρώτη φάση δικαιωθήκαμε.
Η ψυχολογική στήριξη και ηθική συμπαράσταση όλων και περισσότερων από τους ανθρώπους που αγαπούν το αεροβόλο πρωτίστως στα αρχικά μας βήματα, είναι το εφαλτήριο για να παραγματοποιήσουμε τους σκοπούς ίδρυσης του ΑΟΦΑ.
Το οικονομικό κομμάτι, σε πείσμα των καιρών, ήταν ένα βαρύ φορτίο που όμως έως τώρα διεκπεραιώθηκε, ελπίζουμε και στο μέλλον με την στήριξη περισσότερων να είναι ηπιότερο, όμως αυτό το φορτίο το αντιμετωπίζει κάθε σύλλογος, πολύ περισσότερο μη κερδοσκοπικός.
Κρατείστε τις δυνάμεις σας, έχουμε πολύ πάλη ακόμη για το μέλλον, οι στόχοι μας είναι ανάλογοι του ηθικού αναστήματος των ιδρυτικών μελών....ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΙ !  ;)

mnikolai:
Το μηνυμα του Στεφανου μου φερνει στο μυαλο κιριως ομορφες αναμνησεις με συζητησεις που εκαναν καποια ονειρα να φαινονται πραγματοποιησημα.

Χαιρομαι που μπορεσα να συμβαλω και να συμμετεχω οσο ηταν δυνατον σε αυτην την προσπαθεια. Εδω ειμαστε λοιπον για ακομα ποιο δυσκολες αποστολες οπου θα φερουν τον αεροβολισμο στην Ελλαδα εκει που του αξιζει.

Καλη δυναμη.

magtech n2 5,5:
ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΟΓΟ :D :D :D

Promachos:
Συγχαρητηρια για την δημιουργια του συλλογου και την προσπαθεια σας!!!

Πως μπορουμε να ερθουμε σε επαφη μαζι σας για εγγραφες?
Ενα τηλ,ή  e-mail θα ηταν καλο πιστευω να καταχωρηθουν εδω για περιπτωσεις οπως τωρα που το site του συλλογου δεν λειτουργει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση