Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 ο αγώνας Open από τον ΑΟΦΑ

(1/18) > >>

Einhorn:
Τελικά στις 29 Μαϊου 2011 στο σκοπευτήριο του Σχιστού γίνεται αγώνας σκιτ και τραπ και ο υπεύθυνος του σκοπευτηρίου μας ζήτησε τη μεταφορά του αγώνα μας κατά μια εβδομάδα, δηλαδή στις 5 Ιουνίου 2011.
Εδώ θα σας ανακοινώσουμε μια περίληψη του αγώνα και το θέμα θα κλειδωθεί μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαϊου 2011 οπότε θα έχετε την λεπτομερή ανακοίνωση του αγώνα και το θέμα θα ξεκλειδωθεί για να διατυπώσετε τις τυχόν απορίες. Μέχρι τότε ζητώ την υπομονή σας ώστε οι απορίες σας να διατυπωθούν πάνω σε μια ολοκληρωμένη ανακοίνωση.

Ο αγώνας θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα μπορούν να συμμετάσχουν μέλη και μη μέλη του ΑΟΦΑ. Θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωι και θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2011.
Επόμενοι αγώνες που θα ακολουθήσουν θα είναι μόνο για τα μέλη του ΑΟΦΑ και προετοιμάζομαστε και για το Φθινοπωρινό τουρνουά που θα ανακοινωθεί εγκαίρως στο σύνολο του.
Ο αγώνας στις 5 του Ιούνη θα έχει νόημα συνάντησης αεροβολιστών και γνωριμίας τους με τον ΑΟΦΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 2 σκέλη των 2 σταδίων το κάθε σκέλος, δηλαδή συνολικά 4 στάδια.
Το συνολικό εισητήριο συμμετοχής στον αγώνα θα είναι 15€ το άτομο και κάθε άτομο θα μπορεί να συμετάσχει με αυτό και στα τέσσερα στάδια, ενδεχομένως αν το πρόγραμμα "βγαίνει" θα μπορεί να συμμετάσχει Χ2 φορές με διαφορετικού τύπου αεροβόλα. Θα ενημερωθείτε για αυτό τελεσίδικα τη ερχόμενη Τρίτη.
Τα 10€ αφορούν το σκοπευτήριο και τα 5€ αφορούν τα έξοδα του ΑΟΦΑ για την διεξαγωγή του αγώνα.
Το πρώτο σκέλος θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 13:00 το μεσημέρι. Μετά από διάλειμμα μιας ώρας το δεύτερο σκέλος θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι και θα έχει ολοκληρωθεί στις 18:00. Εννοείτε πως όποιος δε μπορεί λόγω υποχρεώσεων έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα από τα δυο σκέλη, είτε μόνο το πρωινό είτε μόνο το απογευματινό αλλά η τιμή του εισητηρίου δεν θα αλλάζει, στη χειρότερη περίπτωση με αυτό το εισητήριο θα συμμετάσχετε σε ένα σκέλος που θα περιλαμβάνει δυο στάδια ενώ εξετάζουμε την πιθανότητα στην ίδια τιμή να προλαβαίνει κανείς να συμμετάσχει -εφόσον και ο ίδιος μπορεί- με το ίδιο εισητήριο μέχρι και σε 8 στάδια (από 4 για κάθε τύπο αεροβόλου, ελατήριο ή PCP).

Τη Τρίτη θα αναρτηθούν ανακοινώσεις για τον αγώνα και στο σκοπευτήριο του Σχιστού και όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα, το ίδιο θα γίνει και εδώ.
Μέχρι τότε υπομονή.

oldtimer:
ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΦΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σκοπευτηρίου του 1ου Κ.Σ. Πειραιά στο Σχιστό Αττικής στον ειδικά  κατασκευασμένο σκεπαστό βατήρα για αεροβόλα όπλα και θα επιτηρείται από τριμελή επιτροπή.
Ο αγώνας θα έχει δύο σκέλη των δυο σταδίων το καθένα. Το πρώτο σκέλος θα ξεκινήσει στις 09:00* το πρωί και το δεύτερο σκέλος στις 14:00 το μεσημέρι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ

1ο Σκέλος

1ο Στάδιο
Το πρώτο στάδιο είναι αγώνας BENCHREST 25 μέτρων και θα διατίθεται χρόνος 15 λεπτών σε κάθε σκοπευτή. Η κάρτα περιλαμβάνει 25 κύριους στόχους και επιπλέον στόχους για δοκιμαστικές βολές. Σε αυτά τα 15 λεπτά ο σκοπευτής μπορεί να κάνει όσες δοκιμαστικές βολές θέλει αλλά θα πρέπει να προλάβει να εκτελέσει και τις 25 βολές του αγώνα που θα παράγουν βαθμολογικό αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο διαμέτρημα (4,5 μέχρι και 5,5 χιλ ) ή τη δύναμη.
Μέγιστη δυνατή βαθμολογία 250 βαθμοί.

2o Στάδιο
Το δεύτερο στάδιο είναι αγώνας σταθερού στόχου από πάγκο και σκοπός είναι να χτυπηθούν 14 μεταλλικοί στόχοι με 14 βολές σε διάστημα 6 λεπτών. Οι 14 αυτοί στόχοι θα είναι σε 2 σειρές σε διαφορετικές, άγνωστες αποστάσεις. Μέγιστη απόσταση ορίζονται τα 50 μέτρα. Αυτό σημαίνει πως ο κάθε σκοπευτής θα περάσει από 2 θέσεις σκόπευσης στο πάγκο και θα αντιμετωπίσει 7 στόχους από την κάθε μια.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο διαμέτρημα (4,5 μέχρι και 5,5 χιλ ) αλλά η δύναμη περιορίζεται στα 23 ποδόλιβρα. Για αυτό το σκοπό θα στηθεί χρονογράφος που θα μετρήσει τα αεροβόλα.
Μέγιστη δυνατή βαθμολογία 250 βαθμοί.

2ο Σκέλος

3ο Στάδιο
Το τρίτο στάδιο είναι αγώνας έκπληξη με 5 βολές σε διάστημα 3 λεπτών από όρθια θέση. Λεπτομέρειες για το στάδιο θα ανακοινωθούν αργότερα.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο διαμέτρημα (4,5 μέχρι και 5,5 χιλ ) αλλά η δύναμη περιορίζεται στα 15 ποδόλιβρα. Για αυτό το σκοπό θα στηθεί χρονογράφος που θα μετρήσει τα αεροβόλα.
Μέγιστη δυνατή βαθμολογία 250 βαθμοί.

4ο Στάδιο
Το τέταρτο και τελευταίο στάδιο είναι δεύτερος αγώνας BENCHREST 25 μέτρων αλλά έχει έναν βασικό περιορισμό. Σε αυτό συμμετέχετε με διαφορετικού τύπου αεροβόλο από αυτό που χρησιμοποιήσατε στο 1ο στάδιο. Δηλαδή αν αγωνιστήκατε το πρωί με αεροβόλο εμβόλου σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αεροβόλο τύπου PCP ή ανάποδα.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο διαμέτρημα (4,5 μέχρι και 5,5 χιλ ) και τη δύναμη.
Μέγιστη δυνατή βαθμολογία 250 βαθμοί.


ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

1.   Έναρξη 09:00* π.μ., Λήξη 18:00 μ.μ.
2.   Εισιτήριο 15,00€
3.   Όριο συμμετοχών 35 άτομα
4.   Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχής σε όλα τα στάδια
5.   Ελεύθερη συμμετοχή (OPEN)
6.   Θα μοιραστούν αναμνηστικά Διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες
7.   Θα γίνει κλήρωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων με δώρα που θα προσφερθούν

Ο αγώνας θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και δεν απαιτεί από τους συμμετέχοντες Δελτίο Αθλητικού Συλλόγου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο εξοπλισμός και τα παρελκόμενα αποτελούν προσωπική τους ευθύνη.
Ευχόμαστε όσοι συμμετάσχετε, αλλά και όσοι παρακολουθήσετε τον αγώνα, να περάσετε μια όμορφή Κυριακή.

*Το πρωί κάθε Κυριακής γίνεται το παζάρι της Λεωφ. Σχιστού, για να μην έχουμε καθυστερήσεις στην έναρξη του αγώνα παρακαλούμε να προσέλθετε στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 08:30 π.μ.

sal4680461:
απο οτι καταλαβαινω ειμαι η πρωτη συμμετοχη

MASTORAS:
Καλημερα σας.
Δυο συμετοχες για εμενα και το αυτοκολητακι μου (τον Γυιο μου εννοω). ;D

npmair:
Καλημέρα :)

Και ακόμα μία συμμετοχή από εμένα παρακαλώ :) Τι στο καλό... να μην εκπροσωπηθεί και η παραμεθόριος?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση