Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Ημερίδα "ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ BENCHREST ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ"

(1/3) > >>

Einhorn:
Σας ανακοινώνουμε ότι ο ΑΟΦΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ BENCHREST ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ».

Για περισσότερες πληροφορίες... http://www.aofa.gr/aofa/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=56&lang=el

PIPERMAN:
http://www.aofa.gr/aofa/index.php?option=com_content&view=article&id=91%3A-q-benchrest-q&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=el
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους

destro:
Μια απαραίτητη επισήμανση για την σπουδαιότητα της εκδήλωσης του Σαββάτου.....

Το περιεχόμενο και η ουσία της δεν αφορά μόνο τα μέλη του Α.Ο.Φ.Α αλλά όλους τους αεροβολιστές όπου και όπως και αν ασχολούνται με το αεροβόλο. Για αυτό άλλωστε η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους φίλους του αεροβόλου χωρίς περιορισμούς.

Πρόκειται στην ουσία για ενα ακόμα μεγάλο σταθμό της προσπάθειας για καθιέρωση του αεροβόλου με όλες τις παραμέτρους του στην χώρα μας και ως εκ τούτου θεωρώ πως πρέπει να τύχει της θερμής συμπαράστασης και υποστήριξης όλων μας.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται ανάλογη εκδήλωση στην χώρα μας και η παρουσία όλων μας είναι κυριολεκτικά επιβεβλημένη.

Eliminator:
Να μην ξεχνιόμαστε...

destro:
Ένα απολύτως επιτυχημένο αεροβολικό διήμερο υπο την αιγίδα του Α.Ο.Φ.Α έλαβε τέλος.
Φωτογραφίες αλλά και περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τόσο εδώ όσο και στο site του συλλόγου.

Επιγραμματικά να αναφέρω πως το Σάββατο στην ημερίδα ξεχωριστή θέση κατείχε η διεξοδική ανάλυση των νομικών ζητημάτων που αφορούν το αεροβόλο και τα παρελκόμενα του στην χώρα μας από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας κ. Βασιλάτο που μετά το πέρας της ομιλίας του δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων απο τους παριστάμενους, ενώ επίσης είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για διοργανωτικά θέματα γύρω απο το αγώνισμα του Benchrest απο τον πρόεδρο της ERABSF κ. Ladislav Ninger που μας έκανε την τιμή να παρίσταται στην εκδήλωση μας.

Σήμερα στον αγώνα επίδειξης που διοργανώθηκε στο σκοπευτήριο του Σχιστού με την παρουσία και πάλι του προέδρου της ERABSF, μας δόθηκε η δυνατότητα με τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις του κ. Ninger να διαπιστώσουμε στην πράξη λάθη και παραλείψεις στις μέχρι τώρα πρακτικές μας και να κατανοήσουμε ζητήματα που αφορούν την διεξαγωγή, την ασφάλεια, αλλά και γενικότερα την ορθή αντίληψη περί νοοτροπίας που πρέπει να διέπει την διοργάνωση ενος αγώνα Benchrest, καθώς η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε είναι πρακτικά ανυπολόγιστης αξίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτης της πρωτοποριακής για τα Ελληνικά δεδομένα διήμερης εκδήλωσης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση