Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Ημερίδα "ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ BENCHREST ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ"

<< < (3/3)

Einhorn:

--- Παράθεση από: alpha-63 στις 17 Οκτωβρίου, 2011, 23:15:14 μμ ---
--- Παράθεση από: PIPERMAN στις 17 Οκτωβρίου, 2011, 22:55:08 μμ ---Νομίζω ότι αξίζει και μια ιδιαίτερη μνεία στον accuracy lover,
το κείμενο του ως συνήθως μας καθήλωσε  :)
 

--- Τέλος παράθεσης ---

...σωστά Κωστή, δεν τον ανέφερα τον (accuracy lover) λόγω ζήλειας.... ::)
Το κείμενο που όμορφα παρουσιάστηκε από τον Στέφανο, ήταν πόνημα του εραστή της ακρίβειας... :-*
Για τις φωτό και το layout, δεν ορκίζομαι.... :D

--- Τέλος παράθεσης ---

Όλα του Κώστα ήτανε (κελιμενα και φωτό), εγώ μια ανάγνωση έκανα και τίποτα παραπάνω, όμως πραγματικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο κείμενο που σε λίγες σελίδες εμπεριέχει πολύ ουσία. Μπράβο και πάλι στον AL.

dpkexm:
Μόλις βρήκα και εγώ τώρα την ευκαιρία να γράψω δύο πράγματα. 1ον πολλά συγχαρητήρια για την πολύ ωραία αυτή διήμερη διοργάνωση (ημερίδα και αγώνα), 2ον ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά με τα οποία έκανα την πρώτη μου επαφή από κοντά και πραγματικά με κάνανε και ένιωσα πολύ άνετα, σαν να τους ήξερα και από πριν.

Επίσης θα ήθελα να προτείνω να γίνονται συχνότερα κάποιες συναντήσεις, παρόμοιες με αυτήν, με ομιλίες παλαιότερων και έμπειρων μελών (και μη μελών) του φόρουμ με αναλύσεις διαφόρων θεμάτων π.χ. χρήση σκοπευτικών, tuning όπλων, τρόποι σκόπευσης και διάφορα άλλα με σκοπό τη θεωρητική κατάρτιση των νέων μελών και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των πιο παλιών.  Να είναι εκδηλώσεις ανοιχτές σε όλους και σε ανθρώπους που δεν είναι μέλη του φόρουμ ώστε ο κόσμος να αρχίσει να γνωρίζει αυτό το άθλημα που είναι τόσο άγνωστο στη χώρα μας.  Κατανοώ ότι κάτι τέτοιο θα έχει κάποιο κόστος, γι' αυτό ίσως θα έπρεπε να οριστεί κάποιο ποσό "εισόδου-παρακολούθησης" ώστε να καλύπτονται αυτά τα έξοδα.

Τέλος κλείνοντας να επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δημήτρης

Einhorn:
http://www.aofa.gr/aofa/index.php?option=com_content&view=article&id=94%3A--------bench-rest&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=el

Tα σχόλια δικά σας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση