Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δεν αερολογώ.
Παράθεση από: Eliminator στις 14 Απριλίου, 2009, 16:57:31 μμΕγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δεν αερολογώ.Γιατι ποιος σου ειπε οτι εγω αερολογω;Ρωτησα , το οπλο σου δεν ηταν δηλωμενο απο την Αμερικη ως αεροβολο;Οι τελωνιακοι δεν σε αναγκασαν να το βγαλεις απο το κουτι του για να πειστουνε οτι ειναι αεροβολο;Εαν οχι πηγαινω πασο.Δεν ειπα να το παιξεις τσαμπουκας,ειπα πως εαν πιστουνε οτι ειναι αεροβολο προς τι η βεβαιωση απο την ΓΑΔΑ οταν σε καλυπτει ο νομος. αυτο εννοουσα...Ξεκολλατε..
Ρε παιδια με συγχωρειτε το αεροβολο οταν ερχεται απο Αμερικη δεν ειναι δηλωμενο ως αεροβολο;Ολοι οι τελωνιακοι ανοιγουν τα δεματα,θα περιμενουν το χαρτι απο την ΓΑΔΑ να τους επιβεβαιωσει;Οτι εχω αγορασει απεξω ειναι κανονικα δηλωμενο ως αεροβολο/sporting goods για αυτο το ανεφερα.Ετσι και αλλιως και απο την Αμερικη οταν φευγει πρεπει να δηλωθει ως οπλο.Καθε πολιτεια εχει και την δικια της νομοθεσια περι οπλων.Αποστολη μας παρακολουθει και το τελωνειο;Καινουργιο αυτο.....
Παράθεση από: blackship7 στις 14 Απριλίου, 2009, 17:00:41 μμΠαράθεση από: Eliminator στις 14 Απριλίου, 2009, 16:57:31 μμΕγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δεν αερολογώ.Γιατι ποιος σου ειπε οτι εγω αερολογω;Ρωτησα , το οπλο σου δεν ηταν δηλωμενο απο την Αμερικη ως αεροβολο;Οι τελωνιακοι δεν σε αναγκασαν να το βγαλεις απο το κουτι του για να πειστουνε οτι ειναι αεροβολο;Εαν οχι πηγαινω πασο.Δεν ειπα να το παιξεις τσαμπουκας,ειπα πως εαν πιστουνε οτι ειναι αεροβολο προς τι η βεβαιωση απο την ΓΑΔΑ οταν σε καλυπτει ο νομος. αυτο εννοουσα...Ξεκολλατε..Αμα Παράθεση από: blackship7 στις 14 Απριλίου, 2009, 16:55:13 μμΡε παιδια με συγχωρειτε το αεροβολο οταν ερχεται απο Αμερικη δεν ειναι δηλωμενο ως αεροβολο;Ολοι οι τελωνιακοι ανοιγουν τα δεματα,θα περιμενουν το χαρτι απο την ΓΑΔΑ να τους επιβεβαιωσει;Οτι εχω αγορασει απεξω ειναι κανονικα δηλωμενο ως αεροβολο/sporting goods για αυτο το ανεφερα.Ετσι και αλλιως και απο την Αμερικη οταν φευγει πρεπει να δηλωθει ως οπλο.Καθε πολιτεια εχει και την δικια της νομοθεσια περι οπλων.Αποστολη μας παρακολουθει και το τελωνειο;Καινουργιο αυτο.....Αμα κανεις τετοιες εξυπνες ερωτησεις μαλον αερολογεις φιλαρακο ....Υ.Γ. Οπως αερολογεις τελευταια και σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !!! Ξερεις εσυ...
Ποιο όπλο θέλεις να πάρεις?
Εχω την εντυπωση πως ολοι ξερουν κατι για την εισαγωγη αλλα κανεις δε μιλαει ειτε απο κομπλεξ ειτε γιατι δε θελουν τυπικα να σπασουν μερικους χαζους κανονες ειτε επειδη πολλοι εδω μεσα ειναι μαγαζοτορες και θιγονται συμφεροντα...Αυτη την εντυπωση παιρνει καποιος που εχει ψαξει οποιαδηποτε ποστ μεσα σε ολο το φορουμ που αναφερει για εισαγωγη.
Για 150 ευρο δεν αξιζει να παραγγειλεις απο εξωτερικο.Ειδικα απο αμερικη που τα εξοδα αποστολης ειναι μεγαλα και θα πληρωσεις και τους δασμους.Απο ΕΕ απλώς το παραγγέλνεις, απο κει και περα χρειαζεσαι τα ιδια δικαιολογητικά που χρειάζεσαι για να πάρεις και ενα αεροβόλο απο την Ελλαδα.Ενα Φαξ με την ταυτοτητα σου για να δουν οτι εισαι πανω απο 18.