Παράθεση από: kostasgr στις 18 Ιουλίου, 2008, 23:09:58 μμκαι σε ποιο τελωνειο θα ερθει (Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος, Τελωνειο Πειραια κλπ.) - Προσοχη γιατι η εγκριση πηγαινει υπηρεσιακως στο τελωνειο που θα πειτε οποτε αν πειτε π.χ. Πειραια και ερθει με αεροπλανο στο Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος δεν θα εχουν την εγκριση και δεν θα σας το δωσουν. Κωστα, πως ξερω σε ποιο τελωνειο θα παει το οπλο μου?
και σε ποιο τελωνειο θα ερθει (Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος, Τελωνειο Πειραια κλπ.) - Προσοχη γιατι η εγκριση πηγαινει υπηρεσιακως στο τελωνειο που θα πειτε οποτε αν πειτε π.χ. Πειραια και ερθει με αεροπλανο στο Αεροδρομιο Ελ. Βενιζελος δεν θα εχουν την εγκριση και δεν θα σας το δωσουν.
Αυτο θα ηταν το καλυτερο φιλε Στεφανε, απλα η αδεια σε εξασφαλιζει απο περιτη ταλαιπωρια σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα.Αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε...Κανε μια ενημερωση παντως οταν κανεις την αγορα.Με τις τιμες που επικρατουν εδω, υπαρχουν πιστευω πολλοι που ενδιαφερονται για αγορα απο το εξωτερικο.
Το νόμο αυτό μου τον έδωσαν τυπωμένο στη ΓΑΔΑ την προηγούμενη εβδομάδα (6ος όροφος, γραφείο 615). Μου είπαν ότι ΔΕ χρειάζομαι άδεια για εισαγωγή ενός αεροβόλου. Την Δευτέρα παραλαμβάνω....