Αποστολέας Θέμα: Κατώτερο όριο ηλικίας εγγραφής στο φόρουμ  (Αναγνώστηκε 41910 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SHADOW

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 522
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #15 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 10:58:10 πμ »
Δηλαδη ρε παιδια ειναι προτιμωτερο να το αγορασει ετσι κι αλλιως και να μην εχει απο πουθενα μια πηγη πληροφορισης, για την δικη του ασφαλεια πρωτα πρωτα;

Ωραια λογικη.

Νομιζω πως το "απαγορευεται" μας εχει εμποτισει και εμας τους ιδιους ασχετα αν ειμαστε αντιθετοι με αυτο.

Το παιδι θα αγορασει το οπλο ειτε το θελουμε εμεις, ειτε οχι. Καλυτερα να ειναι εδω και να εχει μια καποια καθοδηγηση απο τους πιο εμπειρους, παρα να το αφησουμε ερμαιο του ενστικτου του, με κυνδινο να βλαψει λογω ελλειψης πληροφορισης, τον εαυτο του και αλλους.



Νικος


Πολυ σωστος!!!!!!!Μην ξεχναμε και τα δικα μας.......
Οπου υπαρχει προσπαθεια παντα υπαρχει επιτευξη...!!!(Jigoro Kano ιδρυτης Kontokan Judo)

O μονος ανθρωπος που δεν κανει λαθος,ειναι αυτος που δεν κανει τιποτα!(Σοφος λαος)
Αλλα και τιποτα να μην κανεις παλι λαθος εισαι!!(Παραγυιος Ηλιας)

Αποσυνδεδεμένος Χρήστος

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1702
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #16 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 11:06:23 πμ »
Shadow ακριβώς γιά νά μήν κάνουν τά δικά μας οί όποιες προτροπές-συμβουλές πρός τούς "πιτσιρικάδες" τού φόρουμ !!!!! Γιά νά περάσουν στήν μεταεφηβεία χωρίς νά έχουν μαλώσει μέ τόν γείτονα,χωρίς νά τούς κυνηγήσει ο αγροφύλακας-αστυφύλακας κ κυρίως νά μήν φέρουν σέ δύσκολη θέση τών γονιό πού τούς δείχνει εμπιστοσύνη. Αντε πάλι στήν μηχανή τού χρόνου μπήκα.                 Χρήστος
You are talking too much but you are not saying anything !
Τώρα που το κάνατε σαν τα μούτρα σας κοιταχτείτε μεταξύ σας !

Αποσυνδεδεμένος kostasgr

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 131
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #17 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 11:30:24 πμ »
Παλι θα πω οτι εχουν ολοι δικιο,

και τα μελη που θελουν να προστατεψουν το φορουμ καθως και τα μελη που θελουν να διαδωσουν τις γνωσεις (εστω και σε ανηλικους).

Πιστευω οτι η λυση ειναι καπου στην μεση, δηλαδη να επιτρεπεται η συμμετοχή σε μελη ανηλικα ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ την εγγραφη συναίνεση του κηδεμονα.
Μιλαω μονο για συμμετοχη και οχι για αγορες κλπ.
Το διαδικαστικο θα πρεπει να το δουν οι Αdmin - μεχρι και τηλεφωνικη επικοινωνια με τον κηδεμονα θα μπορουσε να γινει.

Ετσι θα μπορει ο οποισδηποτε (χωρις να δινει ψευτικα στοιχεια) να συμμετέχει αρα τα στοιχεια του φορουμ θα ειναι οσο το δυνατο αληθινα  
Επισης θα μπορεσουμε να προαγουμε τις γνωσεις μας στους νεους - εξάλλου το μελλον ειναι τα παιδια
Και θα μπορουμε να καθοδηγήσουμε σωστα, να βαλουμε σωστες βασεις στους μικρους συμμετεχοντες (ας υπαρξει μια ενδειξη στο προφιλ - οπως newbe για τους ανηλικους οποτε οποιος απαντα να ειναι λιγο προσεκτικος).
Αν θελουμε καποτε κατι να αλλαξει τοτε μια λυση (μακροχρονια βεβαια) ειναι οι νεοι.

Σε περιπτωση που το φορουμ δεν στοχευει στις παραπανω κατευθυνσεις τοτε θα πρεπει να μπει μια επιλογη στην αρχικη σελιδα που να ζητα την ηλικια πριν μπει καποιος μεσα και να κοβει απο την αρχη την προσβαση (βεβαια θα μπορει να δωσει μια ψευτικη - οπως ετσι γινεται σε απειρα site στο internet).
Το να μην μπορει καποιος να συμμετεχει αλλα να μπορει να δει ολες τις συζητησεις μας θεωρω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο.

Φιλικα Κωστας.
-----------------
Το άσχημο με την θεωρία είναι πως σου λέει πως δουλεύει ένα σύστημα, όχι γιατί δεν δουλεύει :-)

Αποσυνδεδεμένος tsakolakos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 58
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #18 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 11:39:45 πμ »
εγω κανω το ιδιο πραγμα με το sniper!!!παντα παω με τον πατερα μου και οταν αυτος κανει σκοποβολη μου αφιερονει 1 ωρα στο να μου διδαξει την τεχικη του αεροβολου (ανασα,σταθεροτιτα,κανονες ασφαλιας κ.λ.π)!!! δεν καταλαβενω γιατι να μην μπουνε στον κοσμο των αεροβολων και οι μικροτερες ηλικιες μαθενοντας απο αυτο το forum πολα πραγματα??? εδω ο αλλος βαραει γατες και σκυλια και η ηλικια του μελους σας πιραξε?(χωρις να προσβαλω κανενα.παντα φιλικα!!!)
shadow1000
viper desert
hunter1250
maxima
sto melon{benjamin super streak}

Αποσυνδεδεμένος feugatos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 492
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #19 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 12:47:45 μμ »
Αν μας απασχολει πραγματικα το τι θα ιδωθει απο τους εξω, καλυτερα να σταματησουμε να μηλαμε και για διοπτρες, και για σιγαστηρες.



Νικος
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Ιουλίου, 2008, 13:13:50 μμ από feugatos »
BSA Meteor MK6 .177
Gamo CFX .22

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
"Bertrand Russell"
www.razorsteam.bravehost.com

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #20 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 13:36:19 μμ »
Τα βιντεο του Tsakolakos καθως και οι αναφορες του στην αναζητηση αεροβολου καθαρα για κυνηγετικους σκοπους, θετουν υπο ερωτηση τις (μετεπειτα) δηλωσεις οτι το οπλο χρησιμοποιειται μονο με την επιβλεψη του κηδεμονα του και, κατα την αποψη μου παντα, την ειλικρινια των δηλωσεων του. Και για να ξεκαθαρισει το θεμα περι βιντεο, κανενα αλλο μελος (οσο γνωριζω εγω τουλαχιστον) εχει δωσει διευθυνσεις βιντεο οπου οι ιδιοι κυνηγουν.

προσπαθησα να επισημανω το θεμα με 'διακριτικες' αναφορες στο γραμμα το νομου (οπως επισημανε και ο Einhorn), πολυ καιρο πριν. Η ολη συμπεριφορα στο φορουμ το εν λογω μελους ειναι τυπικη της ηλικιας του και πιστευω οτι η συντονιστικη ομαδα θα πρεπει να βαλει καποιους ορους συμμετοχης, ωστε να τηρειται (εστω και τυπικα) το θεμα της νομιμης ηλικιας κατοχης και χρησης αεροβολου στην Ελλαδα.

Πραγματικα, καποτε ολοι μας ειμασταν παιδια και καναμε πραγματα με το αεροβολο που, εαν τα σκεφτουμε τωρα, θα μας σηκωθει η τριχα. Αλλες οι περιστασεις τοτε και αλλες οι εποχες. Τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα τωρα, και κατα συνεπεια χρειαζεται περισσοτερη προσοχη και ευθυνη.

Τωρα, ως προς τις συζητησεις περι σιγαστηρων και διοπτρων, και παλι ειναι θεμα της συντονιστικης ομαδας. Ενα ειναι σιγουρο παντως: ειναι πολυ πιο πιθανο να επιτραπει (νομιμα) η χρηση διοπτρων απο το να μειωθει το ελαχιστο της ηλικιας για την κατοχη/αγορα αεροβολου

Μπιριγκογκος

Αποσυνδεδεμένος feugatos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 492
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #21 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 14:01:06 μμ »
Τωρα ομως δεν επιτρεπονται.
ουτε διοπτρες, ουτε σιγαστηρες.

Αν κατηγορησουν καποτε το forum για παρακινηση αγορας διοπτρας η σιγαστηρα, υποπτευομαι οτι η απαντηση μας ΔΕΝ θα ειναι "ξερετε... ομως ειναι πολυ πιθανον καποτε να επιτραπουν".

Εμμενω στην προηγουμενη αποψη μου. Το παιδι ειναι πιο ασφαλες εδω παρα μονο του.
Ας κοιταξουμε λιγο την ουσια οι τυπικοτητες ειναι αυτες που εφτιαξαν ενα σωρο αδικους και βλακωδεις νομους που τωρα βλαστημαμε.Ας μην σκεφτομαστε τουλαχιστον εμεις ετσι.


Νικος
BSA Meteor MK6 .177
Gamo CFX .22

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
"Bertrand Russell"
www.razorsteam.bravehost.com

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #22 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 14:12:35 μμ »
Νικο,

αυτοι που συζητητουν η αγοραζουν σιγαστηρες η διοπτρες ειναι ενηλικες και εχουν την γνωση και την ευθυνη των πραξεων τους. Κανεις δεν παροτρυνε την αποχωρηση του tsakolakos, αλλα επισημανα την ενασχοληση του με παρανομες δραστηριοτητες. Και, περαιτερω, την μεμπτη αλλαγη της στασεως του μολις το θεμα της ηλικιας του εγινε γνωστο. Για μενα ειναι δειγμα του βαθμου ωριμοτητας που καποιος περιμενει απο ατομα τετοιας ηλικιας, αλλα ταυτοχρονα και 'υγρης' ηθικης.

Ταυτοχρονα, θα ηθελα να σκεφτουν ποσοι απο εμας, σε προσωπο-με-προσωπο συζητησεις, θα ειχαμε τετοια εκτενη ανταλλαγη αποψεων με παιδια τετοιας ηλικιας.

Μπορει να τις θεωρουμε τυπικοτητες, αλλα πολλες φορες ο βλακωδης νομος ειναι παραγωγο της συμπεριφορας του πολιτη προς το κρατος και μερικες του αντιστροφου. Εχω την εντυπωση ομως οτι τα πραγματα δεν θα αλλαξουν, εαν δεν δειξουμε πρωτα μια σταση συμφωνη με τα καθεστωτα νομικα πλαισια...

Μπιριγκογκος

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #23 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 14:29:45 μμ »
To forum έχει πάρει επίσημες θέσεις για όλα τα εντός ή εκτός εισαγωγικών παράνομα παρελκόμενα των αεροβόλων.
Την επαναλαμβάνω και τώρα, το forum δεν προτρέπει κανένα να αγοράζει τίποτα από όλα αυτά. Το forum προσπαθεί στα πλαίσια του δυνατού να προβάλει τις ιδέες και τους λόγους για τους οποίους ορισμένα εκ αυτών μπορούν να νομιμοποιηθούν κάτω από προϋποθέσεις και σε συνεργασία με τις Δημόσιες αρχές. Για την ώρά ισχύει το παράνομο του χαρακτήρα τους και δεν πρέπει να τα αγοράζετε από πουθενά! Φυσικά μπορείτε να έχετε την ατομική ευθύνη των πράξεων σας όπως όλοι μας άλλωστε.
Για τον φίλο feugatos θα ήθελα να του πώ πως η συγκεκριμένη παρέα των μικρών ηλικιακά μελών, μας απασχολεί εδώ και πολλές ημέρες τώρα (εννοώ την διαχειριστική ομάδα του forum). Με έντεχνο τρόπο έχουμε προσπαθήσει να τους βάλουμε στο πνεύμα του forum δεκάδες φορές, αλλά δυστηχώς αποτύχαμε.
Σήμερα το πρωι η διαπίστωση οτι έχουμε ακόμα και 14χρονο μέλος ήταν μια εξήγηση.
Αν προσέξετε δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον αεροβολισμό αλλά για την αγορά του αεροβόλου! Οι υπόλοιποι συντονιστές δεν έχουν εκφράσει ακόμη άποψη αλλά η δική μου είναι κάθετη. Θα καταλάβατε και από τα γραφόμμενα του Μπιριγκόγκου οτι παρακολουθούσα στενά τις δραστηριότητες τους στο forum αλλά δεν σκέφτηκα να διαβάσω το προφίλ τους, είναι κάτι που αποφεύγω να το κάνω για όλους. Δυστηχώς η άποψη οτι λειτουργεί ουσιαστικά με τις ευλογίες του πατέρα του δεν με πείθουν γιατί έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα του ένα προς ένα, και όχι μόνο του tsakolakos. Υπερ-δημοκρατικές απόψεις για παιδιά άλλων γονέων δεν με αγγίζουν και μόνο οι λοιποί συντονιστές του forum μπορούν να έχουν διαφορετική τοποθέτηση για τη λειτουργία του.
Αν ήταν το δικό σας παιδί θα σεβόμουν κάθε άποψη, όμως δεν είναι. Πληροφοριακά ακόμα και τηλεφωνική επαφή με το πατέρα του δεν μου αρκεί, μια που όταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του ξεχνιούνται πολλά!
Σόρυ για τη σκληρή γλώσσα μα το θέμα είναι σοβαρό, σε οτι αφορά τουλάχιστον εμένα. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με άλλον συντονιστή!

Μιλάω ανοιχτά και ξεκάθαρα πιστεύοντας πως προτιμάτε όλοι σας τη γλώσσα της αλήθειας ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.

SHADOW θα ήθελα και τη δική σου άποψη στο θέμα με κάθε ειλικρίνεια και περισσότερες λεπτομέρειες διότι δεν μου αρέσει λόγω συγκηριών να φαίνεται οτι κάνω κάποιου είδους πόλεμο σε κάποια μέλη όπως για παράδειγμα σε σένα. Θέλω να δούμε το θέμα λίγο ποιο σοβαρά όλοι μας και σας ενημερώνω οτι έχω από μέρες τώρα παρεμβάσεις από διάφορα μέλη για το θέμα αυτό. Δεν είναι τυχαίο.

Αποσυνδεδεμένος SHADOW

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 522
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #24 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 17:32:23 μμ »


SHADOW θα ήθελα και τη δική σου άποψη στο θέμα με κάθε ειλικρίνεια και περισσότερες λεπτομέρειες διότι δεν μου αρέσει λόγω συγκηριών να φαίνεται οτι κάνω κάποιου είδους πόλεμο σε κάποια μέλη όπως για παράδειγμα σε σένα. Θέλω να δούμε το θέμα λίγο ποιο σοβαρά όλοι μας και σας ενημερώνω οτι έχω από μέρες τώρα παρεμβάσεις από διάφορα μέλη για το θέμα αυτό. Δεν είναι τυχαίο.








Einhorn, προσωπικα ΔΕΝ μου εχεις δωσει τετοια εντυπωση, και καταρχην μην ξεχναμε πως τα γραπτα μηνυματα ανηκουν στην νεκροφανη μεθοδο επικοινωνιας απο την στιγμη που  στερουνται οπτικου υφους.
Ολοι μας υπηρξαμε πιτσιρικαδες και καποιοι απο εμας ιδιαιτερα ατιθασοι. Αυτο ειναι γεγονος που οχι μονο δεν πρεπει να ξεχναμε αλλα να το χρησιμοποιουμε στην καθε ειδους διδαχη μας προς αυτους.
Φυσικα κανεις δεν μπορει να αναλαβει την ευθυνη ενημερωσης ανηλικων για θεματα που αφορουν οπλα, για  ευνοητους λογους.
Ο συγχρονος πιτσιρικας στην εποχη του υπερκαταναλωτισμου που ζουμε, ειναι σε θεση να αποκτησει οποιοδηποτε παρανομο αντικειμενο ειτε το θελουμε ειτε οχι. Παει εκεινη η εποχη που ο Shadow καθοταν κατω απο τον πυργο του Αιφελ και εβλεπε το diana 45 στην κορυφη :D.
Οσον αφορα τις επιπτωσεις του forum απο τις τετοιου ειδους επισκεψεις, πιστευω πως ειναι η μειωση του επιπεδου συζητησης, πραγμα που νομιζω πως δεν γινεται να αποφευχθει.
Οπου υπαρχει προσπαθεια παντα υπαρχει επιτευξη...!!!(Jigoro Kano ιδρυτης Kontokan Judo)

O μονος ανθρωπος που δεν κανει λαθος,ειναι αυτος που δεν κανει τιποτα!(Σοφος λαος)
Αλλα και τιποτα να μην κανεις παλι λαθος εισαι!!(Παραγυιος Ηλιας)

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #25 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 18:01:56 μμ »
Σε ευχαριστώ κατ'αρχάς για την απάντηση!
Σήμερα το βραδάκι θα συζητηθεί το θέμα εκτενέστερα και με τον admin. Μπορεί να είμαι ο αυστηρός της παρέας ή ο συντηριτικότερος. Τπο σίγουρο είναι πως η απόφαση που θα παρθεί θα εκφράζει την πλειοψηφία και θα είναι η καλύτερη δυνατή στη παρούσα φάση.
Εχεις απόλυτο δίκιο για το επίπεδο της συζήτησης αλλά είναι στο χέρι μας να το διαφυλάξουμε!
40 μέρες τώρα έχω βαρεθεί να διαβάζω ή μάλλον να βομβαρδίζομαι για απίθανα site και αεροβόλα σε απίθανες τιμές! Αυτό είναι το forum; Νομίζω πως όχι!

Αποσυνδεδεμένος feugatos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 492
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #26 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 19:36:05 μμ »
Απο την αλλη ομως δεν πρεπει να τιμωρησουμε καποιον που φανηκε ειλικρηνης με την ηλικια του, γιατι ετσι τον αναγκαζουμε την επομενη φορα να πει ψεματα.
Για αυτο και φωναζω απο την αρχη ας δουμε την ουσια.

Τι ακριβως μας ενδιαφερει; Ο αποκλεισμος μικρων ηλικιων απο το forum (πραγμα που στην ουσια του ΔΕΝ ειναι δυνατον να γινει) η η πληρης υπευθυνη ενημερωση των ουτως η αλλως εισηγμενων στο forum πιτσιρικαδων εστω και με ψευτικη ηλικια;
Αντιλαμβανομαι απολυτα τις ανησυχιες των συντονιστων, και αντιλαμβανομαι επισης οτι ειναι πανευκολο να κοψεις το κεφαλι οταν ποναει αυτο ομως δεν ειναι απαραιτητα και το σωστο.

Αλλωστε ποιος ειπε οτι η δουλεια του admin ειναι ευκολη;

Για μενα το θεμα εχει ληξει, οτι ειχα να πω το ειπα, ειναι στην κριση των administrators να παρουν το οποιοδηποτε μετρο.
 

Νικος
BSA Meteor MK6 .177
Gamo CFX .22

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες.
"Bertrand Russell"
www.razorsteam.bravehost.com

Αποσυνδεδεμένος destro

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3248
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #27 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 20:08:15 μμ »
τελικα και αυτο το ''νομισμα'' εχει δυο οψεις! προσωπικα ειμαι πιο κοντα στην ''οψη'' που δινει ο φιλος feugatos. η ευκολη λυση ειναι να απομακρυνθει ο φιλος tsakolakos και οι συν αυτω συνομηλικοι του. η αλλη λυση, η ''δυσκολη'' κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι να προσπαθησουμε να δωσουμε σε αυτα τα παιδια την ορθη διασταση του αεροβολισμου (αγορα-χρηση-συντηρηση-ασφαλεια). καταλαβαινω βεβαια τις ανησυχιες και τους προβληματισμους του einhorn και των υπολοιπων συντελεστων  για την κατα το δυνατον αψεγαδιαστη λειτουργια του forum.  απλα δεν πιστευω οτι με τις απαγορευσεις και τους αποκλεισμους μπορουμε να πετυχουμε το επιθυμητο.

artistrifler

  • Επισκέπτης
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #28 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 21:00:39 μμ »
Ο Αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω......κλπ.
Ισως η υψιστη αποστολη ενος φορουμ με υψηλες φιλοδοξιες οπως αυτο ,ειναι να ασκει θετικη επιδραση σε ολους μας.Ο ''Παριας'' ,ο ''Διωκομενος'' , ο ''Αποβλητος'' , το ''μιασμα'' ,ειναι φαινομενα αλλων εποχων και ισως να αντανακλoυν καποιας μορφης ''εξορκισμο '' σε φαντασματα του παρελθοντος .....Απομακρυσμενα απο την ''κοινοτητα'' τα ''απολολωτα προβατα'' και οι ''αμαρτωλοι'' τι ελπιδες εχουν να καλλιτερευσουν;
AR
ΥΓ
Αντιλαμβανομαι την αναγκη για ''Νομικη καλυψη '' σε τυχον παρενεργειες , αλλα ολα τα μηνυματα μονο προς την σωστη κατευθυνση κινουνταν , και η σταση ολων των μελων σε αυτα ηταν η προτροπη προς την απολυτη νομιμοτητα.

Finman

  • Επισκέπτης
Απ: bam b-50 σε 2 εβδομαδες σπιτι μου!!!
« Απάντηση #29 στις: 21 Ιουλίου, 2008, 21:04:31 μμ »
Το προβλημα ειναι ομως φιλε destro, οτι δεν ξερουμε τις ηλικιες και πιανεσαι να κουβεντιαζεις με τις ωρες περι θεματων τα οποια ειναι πιθανως ευαισθητα η και ακαταλληλα για το ατομο που τα κουβεντιαζεις, νομιζοντας οτι ειναι στο ιδιο μηκος κυμματος, ωριμοτητας και ηλικιας οπως και εσυ (και μην το παρεις προσωπικα, γενικα το χρησιμοποιω το δευτερο προσωπο). Και για παραδειγμα, ακομα και ο φιλος Einhorn, την επαθε ετσι.

Feugatos, εαν λενε ψεματα για την ηλικια τους, θα πουνε και για πολλα αλλα... Το παραδειγμα της συγκεκριμενης συζητησης ειναι ζωντανη αποδειξη. Η πληρης ενημερωση ειναι το αντικειμενο των λεγομενων μας ουτως η αλλως, δεν νομιζω να κανουμε δυο ειδων παραθεσης, μια για ενηλικους και μια για ανηλικους.

Δικοπο μαχαιρι για την συντονιστικη ομαδα, και δεν τους ζηλευω...

Μπιριγκογκος