Αγωνιστικό Αεροβόλο > Α.Ο.Φ.Α. - AAC

Γενική συζήτηση για το Benchrest

(1/6) > >>

sezan:
Φιλοι του αερολου γεια σας. Ενα απο τα οπλα μου, ειναι το HATSAN AT-44 σε 4,5 Tο οποιο με την παρεμβαση του Γιωργου του Μαστορα και καποιες αλαγες δικες μου, εχει γινει χειρουργικο εργαλειο. Το περασμενο Σαββατο στο σκοπευτηριο του σχυστου, το ταπεινο hasanaki μου συνετριψε τον σκοπευτικο γιγαντα  WALTHER του Μανθου,φερνοντας στις 20 βολες, 18 δεκαρια και 2 εννιαρια. Δια του λογου του αληθες, τον συναγωνισμο παρακολουθησαν ο Θεοδωρης και ο Βυρωνας οι οποιοι ελενξαν τις βολες και αλλοι παρεβρισκομενοι σκοπευτες. Ο Μανθος επικαλειται, πως ο συναγωνισμος ειναι ακυρος,διοτι εγω χρησιμοποιησα για στηριγμα παπουτσι. Με προειδοποιησε δε οτι εαν χρησιμοποιησω το ιδιο στηριγμα στον αγωνα, θα κανει ενσταση για να μηδενιστω.Μετα απο αυτο παρακαλω τα μελη του Δ.Σ να παρουν θεση, διοτι στον επομενο αγωνα, εγω θα κατεβω με το ιδιο οπλο και το ιδιο αυτοσχεδιο στηριγμα.

AgisMessinios:
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει θέμα για το τι θα χρησιμοποιήσει εις έκαστος για στήριγμα στο όπλο και απο ότι γνωρίζω χωρίς φυσικά να είμαι ειδήμων μπορεί κάποιος να ΜΗΝ χρησιμοποιήσει και τίποτα εάν το επιθυμεί.Αλλά θα επιθυμούσα και εγώ μια διευκρίνηση παρακαλώ...

Lykos:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοούμε παπούτσι.....πάντως οι κανόνες για το μπροστινό στήριγμα είναι οι παρακάτω και νομίζω κατανοητοί (αν όχι, εδώ είμαστε).

"Σε γενικές γραμμές το εμπρός στήριγμα δεν έχει περιορισμούς ως προς το βάρος, το υλικό και το σχεδιασμό. Πρέπει να διαθέτει ενσωματωμένο ένα μικρό μαλακό μαξιλάρι που περιέχει άμμο. Το μπροστινό μέρος του όπλου δεν επιτρέπεται να είναι σε επαφή με κανένα μέρος του στηρίγματος (εκτός από ένα stop ενσωματωμένο στο εμπρός μέρος του στηρίγματος  που χρησιμεύει για να μην περνάει ο θάλαμος όπλισης την γραμμή βολής), εκτός από το μαξιλάρι που περιέχει άμμο. Το κάτω μέρος της πάπιας του όπλου πρέπει να είναι σε  100% επαφή  με το επάνω μέρος του μαξιλαριού άμμου. Το στήριγμα επιτρέπεται να διαθέτει μηχανισμούς για κατακόρυφες και οριζόντιες ρυθμίσεις."

alpha-63:
....ναι καλά, μάλλον ζωγράφισε ο sezan τους στόχους BR ομόκεντρα από εκεί όπου πέφταν οι βολές του !  :D
...άντε να έκανε και το ασύλληπτο λέω τώρα, να είχε ζωγραφίσει ο Γιάνναρος περίβλημα Hatsan σε Feinwerkbau σώμα  ;D

...αν όντως είναι τα πράγματα έτσι όπως καταθέτει στο πρώτο του μήνυμα, εύγε του sezan  ;)

tieton:
http://www.airgunsofarizona.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/Salem-Regional-Airgun-Benchrest-039.jpg

oλα ειναι δυνατα μετα απαυτο!Στη φωτο ο νικητης του worldpostal 2012 19 χρονων  παλληκαρι με ενα ταπεινο marauder
και λιγα κομματια κοντραπλακε! 747 38χ!! :o :o :o

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση