Γενικά > Νομικά Θέματα

Αγορα διοπτρας απο το εξωτερικο

(1/3) > >>

swiftaras:
Καλησπερα παιδια, ως νεος κατοχος εδω και λιγο καιρο ενος hw97kt εχω μπει στη διαδικασια ψαξιματος διοπτρας και επειδη σε λικο καιρο θα κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος απο εσας εχει αγορασει διοπτρα απ'εξω και την εχει φερει ο ιδιος στην ελλαδα..αεροπορικος φυσικα.

ευχαριστω

zafka:
Εάν τη φέρεις από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και όσο η Ελλάδα είναι μέλος της  ;D ;D) δεν υπάρχει θέμα. Έχει συνταξιδέψει μαζί μου από Γαλλία για Ελλάδα, στις αποσκευές -ΟΧΙ στη χειραποσκευή- μια Leapers και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Για χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ελέγχου στο αεροδρόμιο, οπότε εκεί υπάρχει πρόβλημα. Τα αντίστοιχα ισχύουν και αν τη παραγγείλεις με ταχυδρομείο.

swiftaras:
Σ'ευχαριστω πολυ !! :)

npmair:
Μια ακόμα εύκολη και ασφαλής λύση είναι από το εξωτερικό - από χώρες της ΕΕ ακόμα καλύτερα - να την στείλεις στον εαυτό σου με μια courier ;)

swiftaras:

--- Παράθεση από: npmair στις 27 Ιανουαρίου, 2016, 21:29:07 μμ ---Μια ακόμα εύκολη και ασφαλής λύση είναι από το εξωτερικό - από χώρες της ΕΕ ακόμα καλύτερα - να την στείλεις στον εαυτό σου με μια courier ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
Nαι! ειναι μια σκεψη που περασε απο το μυαλο μου, Σ'ευχαριστω

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση