"Τί είναι ύποπτο και ποιούς βολεύει?? Αν έχεις την καλοσύνη θα ήθελα να το ξεκαθαρίσεις."
Φίλε Μπάμπη, προφανώς βολεύει όσους θέλουν να περιορίσουν το αεροβόλο στα σκοπευτήρια.
Όποιους και όσους, τι άλλο να ξεκαθαρίσω παραπάνω, τι δεν καταλαβαίνεις ?
Άλλο να προσπαθείς να επεκτείνεις την χρήση του αεροβόλου και αλλού (FT/BR) και άλλο να προσπαθείς να την περιορίσεις μόνο στα όποια "σκοπευτήρια".
Σε αυτήν την λογική λοιπόν, θα επιθυμούσα την παρακάτω απάντηση για την μεταφορά αεροβόλων :
Απο το καθ'υλην αρμόδιο Άρθρο 10 Παρ.2 για την μεταφορά αεροβόλων:
"Κατ` εξαίρεση, δεν απαιτείται άδεια για τη μεταφορά κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων, μερών, ανταλλακτικών και φυσιγγίων αυτών, καλύκων και καψυλίων κυνηγιού, ως και των ειδών που διαλαμβάνονται στο άρθρο 1, παράγραφοι 2 και 3 περιπτ. ε`."
Το Άρθρο 10 πραγματεύεται την οπλοφορία (φέρω όπλο επάνω μου) και η Παράγραφος 11
δεν μιλά για μεταφορά αλλά λέει "Απαγορεύεται να φέρουν αεροβόλα όπλα..." όχι να "μεταφέρουν"
Με τα Ελληνικά μου, αυτά καταλαβαίνω εγώ, συμφωνείς ?
"Η φράση ''ειδικός χώρος άσκησης'' που εμπεριέχεται στο νόμο θεωρώ πως παραπέμπει σαφώς σε οργανωμένο χώρο, δηλαδή Σκοπευτήριο. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και να πράττει όπως νομίζει."
Περισσότερο όμως "σαφώς" : "Κατ` εξαίρεση, δεν απαιτείται άδεια για τη μεταφορά κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων," Άρθρο 10 Παρ.2
Τι πιο ξεκάθαρο...