Γεια και χαρά σε όλους και στην όμορφη παρέα σας.
Το όνομα μου είναι Παναγιώτης μένω στον Κόκκινο Μύλο στην Αθήνα και η καταγωγή μου είναι από Καρδίτσα.
Η σχέση μου με την σκοποβολή είναι πως πριν μερικά χρόνια έκανα συστηματικά τοξοβολία αλλά όταν άρχισαν να μεγαλώνουν τα παιδιά μου δεν μου έμενε ελεύθερος χρόνος και έτσι σιγά σιγά σταμάτησα. Με τα αεροβόλα η σχέση μου είναι πρόσφατη. Πριν τα Χριστούγεννα απέκτησα ένα STOEGER X10 και μετά από λίγο ανακάλυψα και το aerovolo.gr. Από το φόρουμ είμαι εντυπωσιασμένος και μπράβο σε όλους για το μεράκι την αγάπη και τον χρόνο που δίνουν και μοιράζονται. Έχω διαβάσει κάμποσες ώρες και είπα πως είναι καιρός και να συστηθώ.
Για το όπλο μου το Χ10 έχω να πω πως είναι αρκετά δυνατό (και αυτό είναι κακό για αρχάριο) αλλά με τον καιρό το μαθαίνω και με μαθαίνει. Κατά τα άλλα όσα έχω διαβάσει σε γενικές γραμμές μέσα στο φόρουμ με καλύπτουν (κινέζικα, φθηνά κτλ.). Μια λεπτομέρεια μόνο να προσθέσω από την προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα είναι για το θέμα της σκανδάλης και το ότι η βίδα που έχει δεν κάνει καμιά διαφορά. Γυρίζοντας την κατά την φορά των δεικτών του ρολογιού (αρκετές στροφές) μικρύνει η απόσταση μεταξύ του πρώτου κλικ και της απελευθέρωσης. Δεδομένου του ότι το δεύτερο κλικ δεν είναι εμφανές εμένα αυτή η συντόμευση της διαδρομής με διευκόλυνε αρκετά.
Με το που ανοίξει ο καιρός ελπίζω να συναντήσω αρκετούς από σας … καλές βολές …