Καλησπέρα στην όμορφη παρέα που έχετε φτιάξει!!!
Λοιπόόόν....αποφάσισα και εγώ να αποκτήσω ένα αεροβόλο...Έψαξα τις νοοτροπίες, τα μοντέλα και φυσικά τις τιμές! Στην συνέχεια βρήκα το aerovolo.gr και μου ανέτρεψε όλες τις ιδέες που είχα!!! Σας ευχαριστώ λοιπόν γι'αυτό, αλλά θα χρειαστεί να μου λύσετε τις απορείες που απέκτησα!!!

Αρχικά να σας πω ότι ήθελα ένα αεροβόλο για διασκέδαση στο σπίτι μου (έχω την χαρά να μένω εκτός Αθηνών και η αυλή μου φτάνει τα 30 μέτρα). Είμαι αρκετά χρόνια κυνηγός καθώς και (δηλωμένος!!!!) σκοπευτής του skeet, αγαπάω κάθε είδους όπλο και μια διασκέδαση ''σταθερού στόχου'' μου έλειπε! Αφού ξεκίνησα να ψάχνω για κάτι οικονομικό και μάλιστα κοίταζα να έχει ταχύτητες και πάνω από 300m/sec (πανάθεμά με!!!) κατέληξα στο Stoeger X50 (4,5mm), το οποίο βρήκα με συνθετικό κοντάκι στα 215 ευρώ. Διάβασα έπειτα ότι κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ΒΑΜ. Άρα κινέζικο, οπότε ας κοιτάξω και τα ΒΑΜ...Καταλήγω στο ΒΑΜ 22 (4,5mm) στα 170 ευρώ περίπου.. Όμως διάβασα στο φόρουμ ότι για να βρω ευθύβολο ΒΑΜ 22, πρέπει να κάνω τάμα!!!
Από προηγούμενες εμπειρείες με όπλα και γενικά με όλα τα πράγματα που αποκτάμε στη ζωή κατέληξα ότι πρέπει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κάτι καλό εξ'αρχής. Ψάχνω λοιπόν για ένα τίμιο αεροβόλο, με ταχύτητες άνω των 300m/sec, καλά σκοπευτικά το οποίο θα αγοράσω, θα το ευχαριστηθώ και μετά από λίγο καιρό να τοποθετήσω διόπτρα. Ένα αεροβόλο που θα το κρατήσω χρόνια σαν επένδυση, χώρις να φοβάμαι μην σπάσει το ελατήριο, μήπως χρειαστεί να αλλάζω μέρη του ή να ψάχνω βελτιώσεις. Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι ελατηρίου, gasram ή προσυμπιεσμένου αέρα. Καλό να 'ναι και ότι να 'ναι!
Κοιτάζω λοιπόν σοβαρά το Crosman BT1500WNP (στο οποίο αναγράφουν τρελές ταχύτητες,ισχύουν άραγε??), το Sheridan ή κάποιο καλούτσικο αγγλικό (γιατί τα καλά είνα και ακριβά) μέχρι 450 ευρώ...
Μπορείτε λοιπόν να μου δώσετε την έγκυρη γνώμη σας??